14. 11. 2018

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Britská polícia zatkla v noci na utorok muža, podľa jej presvedčenia drobného zlodeja, ktorého tvár zachytená bezpečnostnou kamerou v obchode sa minulý mesiac šírila po všetkých sociálnych sieťach, keďže sa zarážajúco podobá na postavu Rossa Gellera z amerického sitkomu Priatelia.
"Po výzve, ktorú sme zverejnili v snahe vypátrať muža nápadne sa podobajúceho na známeho herca, máme teraz novú správu," napísala v utorok na Twitteri polícia v anglickom grófstve Lancashire. Citovala ju tlačová agentúra DPA.
Táto polícia chytila 36-ročného podozrivého v londýnskej mestskej štvrti Southall za pomoci londýnskej Metropolitnej polície.
Policajti sa osobitne poďakovali americkému hercovi Davidovi Schwimmerovi, ktorý sa stal celosvetovo známy práve úlohou sympatického, "streleného" paleontológa Rossa v dlhodobo vysielanom televíznom seriáli Priatelia z 90. rokov minulého storočia.
Schwimmera očividne tiež udivil mierne rozmazaný záber bezpečnostnej kamery, ktorý sa šíril na internete a zachytával jeho záhadného dvojníka pri krádeži prepravky s pivom, lebo scénku s humorom parodoval - zverejnil video seba samého, ako náhlivo odchádza z obchodu v New Yorku s náručou plnou plechoviek. Vo videu hovorí: "Prisahám, že som to nebol ja. Veď vidíte, že som bol vtedy v New Yorku."

Copyright ©TASR 2018


Vo funkcii výkonného riaditeľa anglickej futbalovej súťaže Premier League bude od roku 2019 Susanna Dinnagová, súčasná šéfka televízneho kanálu Animal Planet. Dinnagová nahradí vo funkcii Richarda Scudamorea, ktorý sa rozhodol po 19 rokoch odstúpiť. V celej histórii Premier League pôjde iba o tretiu osobu na vedúcej pozícii. "Je pre mňa veľkou výsadou viesť takúto inšpiratívnu a dynamickú organizáciu, akou je Premier League," povedala Dinnagová po jej oficiálnom vymenovaní pre oficiálny web Premier League.

©2018, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.



Posledná filmová séria Hry o tróny bude mať premiéru v apríli 2019 a šesť epizód.