25. 2. 2018

Markíza News

Markíza News

V nedeľu 25. februára sa na obrazovky televízie Markíza vráti obľúbená spevácka šou SuperStar. Úlohu jej moderátora po rokoch opäť prijal Leoš Mareš, ktorý šou moderoval v rokoch 2006, 2009 a naposledy v roku 2011. "SuperStar je Matka všetkých podobných šou. Naposledy som ju moderoval v roku 2011 a je mi cťou, že po siedmich rokoch opäť zažijem atmosféru priamych prenosov s množstvom talentovaných súťažiacich," vyjadril sa 41-ročný Mareš. Jeho moderátorskou partnerkou bude Jasmina Alagič, ktorá sa na svoju novú úlohu nesmierne teší. "Do projektu vstupujem s obrovským nadšením, energiou, ale zároveň s pokorou a rešpektom," prezradila sympatická brunetka s bosniansko-maďarskými koreňmi.
Na kastingy po celom Slovensku a Česku dorazili stovky nádejných spevákov a speváčok. Museli pritom prekonať trému, dokázať, že práve oni si zaslúžia postup a presvedčiť o svojom talente hviezdnu porotu v zložení Paľo Habera, Ben Cristovao, Katarína Knechtová a Matěj Ruppert. "Táto súťaž má zmysel a veľmi ma baví," reagoval Habera, ktorý je členom poroty SuperStar, či už samostatnej slovenskej alebo "federálnej", už ôsmy raz.
Ben Cristovao, ktorý súťažou sám prešiel a v roku 2009 bol jedným z finalistov, je v súčasnosti úspešným spevákom a hudobníkom. K porotcovaniu v šou má však rešpekt. "Je to obrovská zodpovednosť, pretože môžete významne ovplyvniť, ako sa bude ďalej vyvíjať niekoho život," poznamenal. "Nechcem ľuďom ubližovať, ale, naopak, chcem, aby sa o sebe niečo nové dozvedeli a prípadne sa pozreli na svoje spievanie z trochu iného uhla," doplnila Knechtová. Matěj Ruppert, ktorý je známy najmä ako spevák skupiny Monkey Business, sa podľa vlastných slov na účinkovanie v porote veľmi teší, pretože je "pomerne dosť aktívny divák SuperStar".
Prvú časť ďalšej sezóny hľadania novej česko-slovenskej SuperStar odvysiela televízia Markíza v nedeľu od 20:30.