13. 2. 2015

RTVS NEWS

RTVS NEWS

Futbalová Liga majstrov bude minimálne do roku 2018 naďalej na obrazovkách RTVS. Verejnoprávna televízia získala práva na stredajšie zápasy prestížnej súťaže a spolu s nimi bude naďalej vysielať vo štvrtky aj Európsku ligu. Informuje o tom web medialne.sk.
RTVS vysiela obe súťaže aj v tejto sezóne. "Hodnota nového kontraktu dosahuje 780-tisíc eur, z toho 660-tisíc vyjde televíziu Liga majstrov, 120-tisíc zaplatí za Európsku ligu. V rámci práv na Ligu majstrov bude mať RTVS a jej voľne šírené stanice - Jednotka a Dvojka - právo prvého výberu na niektorý zo zápasov hraných v stredu. Utorkové duely na RTVS nebudú. Balík zakúpený verejnoprávnou televíziou obsahuje aj zostrihy zo zvyšných stredajších duelov, magazíny a finálový zápas," uvádza sa na webe medialne.sk.
Okrem RTVS na Slovensku vysiela vybrané súboje Ligy majstrov aj televízia Digi Sport, ktorá rovnako predĺžila zmluvu o právach do roku 2018. RTVS môže vysielať aj duel o európsky Superpohár.

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.