2. 5. 2014

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Austrálsky herec Sam Worthington nesúhlasí s obvineniami z napadnutia a obťažovania paparazza. Tridsaťsedemročný rodák z britského Godalmingu sa na súdnom pojednávaní, ktoré sa uskutočnilo bez prítomnosti médií ešte 8. apríla v New Yorku, nezúčastnil. Prítomná však bola jeho právna zástupkyňa Stacey Richman, ktorá predložila aj oficiálne vyjadrenie klienta, ktorý v tom čase pracoval v Európe. "Viem, že ak budem i naďalej viesť mierumilovný život, táto kauza sa uzatvorí," uviedol Worthington.
K spomínanému incidentu došlo tento rok 23. februára v New Yorku. Hercova priateľka, modelka Lara Bingle tvrdí, že ju paparazzo Shang Li kopol do nohy, keď dvojica vychádzala z baru. Následne ho Worthington viac ráz udrel do tváre. Oboch mužov neskôr zatkli. Herec polícii vysvetlil, že "len bránil priateľku". Herca, ktorému v prípade uznania viny hrozí rok väzenia, aj paparazza následne obvinili z napadnutia a obťažovania.
Samuel Henry John Worthington sa už ako šesťmesačný presťahoval s rodinou do austrálskeho Perthu. Zlom v jeho hereckej kariére nastal v roku 2009, keď sa predstavil ako Jake Sully v dobrodružnom fantasy Avatar a tiež ako Marcus Wright v akčnom sci-fi Terminator Salvation. Následne si zahral Persea v snímke Súboj Titanov (2010), pričom túto úlohu si zopakoval aj v pokračovaní s názvom Hnev titanov (2012). Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako Last Night (2010), Dlh (2010) či Muž na hrane (2012). Vzťah s 26-ročnou Bingle potvrdil vlani v októbri.

© 2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.