Obľúbené klubové noci Rádia_FM pokračujú aj tento rok. Už v piatok 1. februára vystúpi o 21:00 vynovená zostava Noisecut, pre ktorých pôjde o jeden z prvých klubových koncertov po siedmich rokoch. Po nej sa predstavia Mizzi a Galagha, ktorísú dobre známi poslucháčom Rádia_FM. Tanečnú noc v bratislavskom KC Dunaj uzavrie producentské duo Low Key v zostave Juraj Peták a Branislav Bunčák.
„Priznám sa, že som nedúfala, že sa Noisecut ešte niekedy vrátia na scénu. Vrátili sa minulý rok, a to na 10. ročníku Rádiohláv, takže mám veľkú radosť, že jeden z prvých klubových koncertov odohrajú práve na akcii Rádia_FM. Značka Rádio_FM Night sa v krátkej dobe dostáva medzi ľudí ako záruka výbornej akcie," poznamenala šéfdramaturgička Rádia_FM Janka Imrichová.
Kapela Noisecut ovládla prvé ročníky Radio_Head Awards a etablovala sa na slovenskej alternatívnej scéne. Ich pôsobenie nečakane ukončila smrť speváčky Bety K. Majerníkovej. Po rozlúčkovom koncerte v roku 2012 považovali členovia existenciu kapely za uzavretú. Zmenilo sa to účinkovaním na vlaňajších Rádiohlavách, kde vystúpili s novou speváčkou Norou Ibsenovou z Fallgrapp.
Producentské duo Low Key prinesie na klubovú scénu nový zvuk v podobe pulzujúcich beatov kombinovaných s rytmikou perkusií africkej world music, subbasovými linkami a temnými vibráciami. DJ a moderátor Rádia_FM Marián Mitaš - Mizzi rozbiehal rádiové klubové noci Night_FM pred 12 rokmi. Známy je tiež z divadelných dosiek, televíznych obrazoviek a filmového plátna. Ďalším z vystupujúcich na piatkovej klubovej noci v KC Dunaj bude Galagha, ktorý je jedným z otcov slovenskej drum and bass scény. Dobre známy je aj z relácie Scéna_FM a zo slovenských klubových pódií.