20. 9. 2005

Otvorený mail

Otvorený mail
STV web- diskusia komentár gejza dezorz
režisér seriálu Rodinné tajomstvá Gejza Dezorz / pozn. Carlos /
sie mafie.
1]nazov bol povodne uplne iny, no stv si este pred prijatim konceptu tohto serialu zaregistrovala nazov RT. povodne sa mal vyrabat uplne iny serial,ktory ale naozaj nesplnal ani zakladne atributy zanru.takze sa ani netreba divit,ze nazov naozaj zvadza svojou melodramatickostou a podobnostou k porovnaniam s inym, ale uplne inym,serialom.
2]dlzka jednotlivych casti serialu, je rozhodnutie managmentu Stv.Aj kedboli scenare pisane na 45minutove casti a ani argumenty tvorcov nepomohli,casti sa umelo presekli.o podrobnostiach sa nebudem rozpisovat.samozrejme,ze to serialu velmi nepomohlo, skor naopak.mam tusenie, ze sa v najblizsej dobe vratime asi k povodnej dlzke...-zodpovedni rozhodnu
3]neviem preco si divak predstavuje rodinny serial ako pribeh sudrznejrodiny, ktora sa stretava /najlepsie vo velkej obyvacke/a riesi svojeproblemy. RT je serial pre vsetky vekove kategorie. je sucasny a zosucasneho velkeho mesta. a miestami je az prilis stylizovany...RT je pribeh ustrednej rodiny kosickych a ich priatelov, znamych.
4]serial RT ma svoje chyby, to nepopieram.no kazdy filmovy, ci tv tvorcapovie milemu a kritickemu divakovi, ze zrealizovat tv serial za 22milionovv takejto dlzke, rozsiahlosti a narocnosti na vyrobu a produkciu jenerealne, ak nie samovrazda. a to nie su vyhovorky. to vsetko su krutefakty.