13. 8. 2006

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Herca Craiga Charlesa, známeho zo seriálu Červený trpaslík, zatkli pre podozrenie z prechovávania ilegálnej drogy. Britský denník Daily Mirror zverejnil v júni fotografie, na ktorých údajne fajčí crack. Pre verejný ohlas na snímky, ktoré vznikli počas jeho výletu z Londýna do Manchestru, ho okamžite odvolali aj z populárneho britského sitkomu Coronation Street. "Môžeme potvrdiť, že na londýnsku policajnú stanicu prišiel ráno 10. augusta 42-ročný muž, ktorého sme zatkli pre podozrenie z prechovávania tvrdej drogy. Neskôr sme ho prepustili na kauciu. V súvislosti s ďalším vyšetrovaním sa bude musieť vrátiť v septembri," uviedol pre internetovú stránku ContactMusic hovorca polície.

Christina Aguilera odmietla spolu so svojim manželom Jordanom Bratmanom účinkovať v novej celebrity reality show. Svoju účasť už predtým údajne potvrdili Jessica Simpson a Nick Lachey, Travis Barker a Shanna Moakler, Carmen Electra a Dave Navarro a Britney Spears s Kevinom Federlinom.

V Afrike sa pripravuje Pan-Africká spravodajská sieť "A24". Jej promotér Salim Amin trdí, že jednotlivci a spoločnosti venovali 400 000 USD na financovanie businessu plánu.Podľa neho by sa s vysielaním "A24"malo začať na konci roku 2007. Salim Amin je synom legendárneho konžského fotografa a kameramana Mohameda Amina. Jeho vízia 24 hodinového spravodajského kanálu, ktorý by bol pre Afričanov a riadený Afričanmi by mal byť prístupný cez TV, rádio, internet a mobilné telefóny. Plán Salima Amina vyvolal veľa entuziazmu, ale aj skepticizmu. Najväčším problémom sú príjmy z reklamy, napriek veľkému potenciálu kontinentu. Salim Amin verí, že sa mu podarí zohnať 75 miliónov USD, aby mohla televízia A24 bezproblémovo vysielať tri roky. Plánom je mať 44 malých news kamcelárií po celej Afrike s dvomi zamestnancami- kamaramanom a strihačom a produkčným a korešpondentom v jednej osobe.