31. 8. 2006

WTF ?

WTF ?

Stojaté vody slovenskej kinematografie konečne rozhýbal Richard Rybníček. Vložil zverené verejné prostriedky do celovečerného filmu Nedodržaný sľub produkčnej spoločnosti GENTA FILM s.r.o. Márie Rehákovej *, v čase keď sa už dávno mal vyrábať pre deti s názvom Brngalky. Vlastne mal byť vyrobený. Peniaze na výrobu detského filmu STV však nevyčlenila, pretože ich spotrebovali odmeny a Reháková . Minuloročné dvojmesačné odmeny to vlastne urobili dokonale. .Nedodržaný sľub stál STV 10 miliónov. Nedodržaný sľub Richarda Rybníčka dohromady 17.... Alebo je to tým, že Richard Rybníček a Mária Reháková boli svedkovia na svadbe Vlada Černého ? Aby sme však boli vyvážení , tak STV vložila zverené prostriedky / takisto desať milónov / aj do celovečerného filmu Love Story Bathory produkčnej spoločnosti JAKUBISKO FILM, s. r. o. Vzhľadom na fakt, že zmluva bola podpísaná 7.7. 2006 i na fakt, že pri celkovom rozpočte 380.000.000,- Sk a štruktúre koproducentov Eurofilm Studio KFT (HU), Jakubisko Film, Slovakia sro (SK), Jakubisko Film, sro (CZ), Lunar Films Ltd (UK) a Concorde Film Trust (HU) , nie je celkom jasný benefit pre Slovenskú televíziu, okrem práv na šírenie na 10 rokov.

*GENTA FILM s.r.o. Dr. Vladimíra Clementisa 10 **Bratislava 821 02 ,Spoločníci: Ing. Mária Reháková ,JUDr. Ivan Macák **Na tejto adrese, zhodou okolností, sídlia firmy : media2, a.s. , predstavenstvo ,Ing. Ladislav Rehák - predseda ,Martin Lengyel - člen Ing. Danka Durnáč-len ,STARPRESS, s.r.o. , Spoločníci: Michal Hošťák ,Radomír Brhlík ,Ing. Ladislav Rehák,Harad, a.s. ,predstavenstvo (Martin Lengyel - predseda predstavenstva Vladimír Kulich ,Ragtime, spol. s r. o. ,konatelia Martin Langyel ,Ing. Vladimír Kulich,UNITED AQS, a.s. predstavenstvo :Ing. Ladislav Rehák ,Martin Lengyel ,AGENTÚRA PROMOTION, s.r.o. ,konateľ :Ing. Mária Reháková ,Estrella, a.s. predstavenstvo :Ing. Jozef Bartošovič - predseda predstavenstva a Ing. Peter Múčka - člen Martin Rehák - člen dozorná rada :Ing. Ladislav Rehák - predseda ,Juraj Rehák - člen ,Ing. Mária Reháková , Galileo Production, s.r.o. ,konateľ Ing. Mária Reháková ,Gold Production, s.r.o. ,Spoločníci: Ing. Mária Reháková, Monika Kanková .

Apropos z anonymného cyberspacu - : Ladislav Rehak, bytom Soltesovej 2, Bratislava, ktory je sponzorom KDH a priblizne kazdy mesiac im dava 50.000,-Sk? Aspon teda podla zoznamu fyzickych osob - darcov uvedenych v Prilohe 7B Vyrocnej financnej spravy KDH za rok 2004 by to mohol byt on. Pokial je to tak, tak je potom samozrejme, ze je jeho syn na zozname omylom, urcite nie je mafian a Palko to uz da do poriadku. ved sam Vladimir P. prispieva mesacne iba 1.500,-Sk, tak si predsa nebude srat do vlastneho hniezda :-)http://www.kdh.sk/financnaSprava2004.aspx

Apros 2 -2005 : Na zozname je aj syn známeho podnikateľa Ladislava Reháka, ktorý je napríklad predsedom predstavenstva spoločnosti Orange. Martin Rehák je uvedený ako záujmová osoba, rovnako ako Mercedes G patriaci firme Reháková a synovia. Na ňom Martin Rehák jazdí. Ladislav Rehák si účasť syna na zozname vysvetľuje tým, že bývajú na tej istej ulici ako Piťo - šéf jednej zo skupín podsvetia. Hovorí, že syn Martin, ktorý je dnes právnik, s Piťom chodil do školy, ale nepodnikajú spolu. Auto Ladislava Reháka, keď v ňom sedel s manželkou a synom, kontrolovala nedávno hliadka spolu s kukláčmi. Auto prehliadal aj pes. "Správali sa ku mne slušne,"