9. 4. 2011

Sobotný pokus a NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

Sobotný pokus a NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA
Pozvanie do diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela v sobotu 9. apríla 2011 o 12.30 hod., prijali Jozef Mihál a Branislav Ondruš. V diskusnej relácii moderátorka Ľuba Oravová otvorí témy týkajúce sa odvodovej reformy a jej dôsledkov na živnostníkov, zamestnancov. S hosťami Jozefom Mihálom, ministrom práce, sociálnych vecí a rodiny (SaS) a Branislavom Ondrušom, poslancom NR SR (Smer-SD) bude diskutovať aj o otázkach spojených so zmenami v zákonníku práce a podpory v koalícii.

Najväčšia reforma daní a odvodov sa blíži do finále. Na čom sa dohodla koalícia a čo ešte môže zmeniť odborná a verejná diskusia? Medzi 4 očami sa s podpredsedom vlády SR a ministrom financií Ivanom Miklošom (SDKÚ-DS) porozpráva moderátorka Marta Jančkárová. Novela rokovacieho poriadku parlamentu vyvolala búrlivé reakcie. Rovnako ako neschválenie programu mimoriadnej schôdze Národnej rady o slovensko-maďarských vzťahoch. Aj o týchto témach koalično-opozičného politického zápasu budú diskutovať poslanci Pavol Abrhan (KDH) a Róbert Madej (Smer-SD) v relácii O 5 minút 12, ktorú STV odvysiela v nedeľu, 10. apríla 2011 od 11.55 h na Jednotke.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 10. 4. 2011 budú: predseda SaS a predseda NR SR Richard Sulík a podpredseda Smeru-SD Peter Kažimír. Témami sú Odvodová reforma , Privatizácia teplární a Euroval .