14. 5. 2011

Sobotný pokus a NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

Sobotný pokus a
NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA
Relácia TA 3 v Politike sa dnes o 12:30 bude zaoberať aj reakciou SR na Ústavu Maďarska, tajnou voľbou generálneho prokurátora, ďalším osudom koalície, ďalším postupom opozície voči premiérke a návrhom SAS na šéfa NBÚ. Hosťami budú: Juraj Droba, poslanec NR SR (SAS), Marek Maďarič, podpredseda Smeru-SD
Vývoj okolo Národnej diaľničnej spoločnosti nabral rýchly spád. Minister dopravy odvolal jej šéfa Alana Sitára. Má výhrady k zmluvám, ktoré NDS podpísala. Aj to je jedna z tém diskusnej relácie O 5 minút 12, ktorú STV odvysiela v nedeľu, 15. mája 2011 od 11.55 h na Jednotke. Moderátor Radovan Slobodník MEDZI 4 OČAMI vyspovedá 1. podpredsedu vlády a ministra dopravy Jána Figeľa (KDH). Národný bezpečnostný úrad nepovedie Peter Paluda. Druhá nominácia SaS sa nepozdáva SDKÚ. Dôvody ale nepovedala. Kedy sa dozvieme meno reálneho kandidáta? O tejto téme budú diskutovať člen Republikovej rady SaS Martin Poliačik a podpredseda SNS Rafael Rafaj. Dotknú sa aj slovensko-maďarských vzťahov či voľby generálneho prokurátora.
Hosťom Zlatice Puškárovej v relácií Na telo bude tentokrát predseda SNS Ján Slota. Témami sú Rozkol v SNS , Kauza nástenkový tender, Voľba generálneho prokurátora , Opozičné vzťahy a Referendum SNS .