26. 2. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

V POLITIKE 26. februára 2012 . HOSTIA: - Ján Figeľ (KDH), Mikuláš Dzurinda (SDKÚ-DS), Daniel Krajcer (SAS), Robert Fico (SMER-SD) – (ak mu to zdravotný stav dovolí) . TÉMY: Spolupráca pravicových strán, Hľadanie programových prienikov pravice so Smerom-SD, SASANKA. MODERÁTORKA RELÁCIE: Alžbeta Vlková

Odborníci hodnotia predvolebnú kampaň ako najšpinavšiu v histórii. Kauza Sasanka už má aj zvukovo-obrazovú verziu. Kto je za tajnými nahrávkami a komu a ako poškodia? Slovensko má po rokoch opäť najvyššiu nezamestnanosť, rekordy lámu i ceny pohonných látok. Aké opatrenia to zmenia? Opýtame sa ministra financií SR Ivana Mikloša (SDKÚ-DS), predsedu Výboru NR SR pre financie a rozpočet Jozefa Kollára (SaS) a podpredsedu tohto výboru Petra Kažimíra (Smer-SD). Sledujte diskusnú reláciu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 26. februára 2012 o 11:55 na Jednotke.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácií Na telo tentokrát budú: podpredsedníčka SDKÚ-DS a ministerka spravodlivosti Lucia Žitňanská a podpredseda Smeru-SD Robert Kaliňák. Témami sú Financovanie politických strán a Aktuálna politická situácia .