16. 8. 2024

VÝROKY TYŽDŇA

VÝROKY TYŽDŇA








"My sme zástupcovia slovenského štátu, štátu, ktorý patrí všetkým občanom, a štátu, ktorý má zabezpečiť kultúru pre všetkých, ktorí v slovenskej kultúre pôsobia," hovoril Machala. "Nielen pre úzke skupinky, ktoré si tu za desať, za dvadsať rokov najmä v Bratislave a priľahlých kaviarňach vybudovali mocenské a záujmové štruktúry. Nás nikdy nezastraší, ani nás nebude zaujímať plač, nárek a štekot tých, ktorí žijú bezbrehým spôsobom z vašich daní Prihováram sa spoluobčanom, ktorí každý deň chodia o štvrtej, piatej, šiestej do montážnych liniek".
Lukáš Dement Machala


„Budete platiť odškodné, všetci, čo ste drzí, nevychovaní a primitívni.Verejne im odkazujem: váš čas, že nás verejne dehonestujete a znevažujete, najmä pani ministerku, už skončil. Zakročiť chceme aj proti médiám a drzým, primitívnym krikľúňom.
Lukáš Machala, syn eštebáka  a otec zločinca

„Hvorecký nemá ani šajnu o tom, čo toto slovo vyjadruje a ako to bolo kedysi,Pre vás, Denník N, demokracia nič neznamená. Vy máte svoj svet, svoju bublinu, ktorú si držíte ešte spred covidu. V tejto bubline žijete a do tej vašej bubliny chcete dať čo najväčšie množstvo ľudí a potom ich budete tĺcť, ako tlčiete aj nás, aby vás všetci poslúchali.“
Martina Šimkovičová