20. 4. 2006

Bude aj formátovanie ?

Bude aj formátovanie ?
Slovenská televízia bola nedávno odrezaná od mailovej komunikácie.
Údajne nedošlo k strate žiadnych ekonomických dát. Otázne bude, čo sa vlastne nachádza vo výrobnom softvére Provys, ako aj v riadení podnikových zdrojov Norris , kde sa pri preklápaní dát podľa našich informácií stratilo asi 30 % dát , respektíve tam niektoré dáta vôbec nebol nahadzované. Je neštandartné, že informácie sa stratili nielen z mailového servera, ale aj zo záložného, ktorý mal byť prevenciou pred takouto haváriou. Obsahom mailového servera STV nie je iba mailová korešpondencia, ale aj záznamy z porád tzv. reštrukturalizačného tímu, ktoré však v papierovej podobe neexistujú. Hádam to ostane na intranete....
Inak- viete, že doménu rodinnetajomstva.sk vlastní Ján Hrčka - HT Net? Obchodné meno: Ján Hrčka - HT Net IČO: 40578739 Miesto podnikania: Bratislava V Bohrova 11 Podnikateľa v registri vedie: ObÚ v Bratislave Číslo živnostenského registra: 105- 28745.
Na tej istej adrese sídli aj kontakt na správu tohto webu admins@bonet.sk Bonet, občianske združenie ,Bohrova 11,851 01 Bratislava, Bonet pre STV pripravila aj málo funkčnú aplikáciu Webmail Horde.
Bude po 18. júni aj formátovane diskov ?