5. 1. 2007

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Herečka Emilie de Ravin, známa ako Claire Littleton zo seriálu Nezvestní už nežije so svojím manželom. Oznámil to v stredu jej hovorca Jeff Raymond. Austrálčanka a jej manžel - herec Josh Janowicz majú obaja 25 rokov a zosobášili sa len v júni minulého roka v Melbourne. Pre oboch z nich to je prvé manželstvo, dvojica nemá ani nečaká dieťa. Emilie de Ravin hrala napríklad v horore Hory majú oči (2006) a televíznom seriáli Roswell (1999). Jej manžel má za sebou skôr epizódne úlohy v rôznych seriáloch a filmoch.

Americká televízna spoločnosť Fox sa rozhodla ukončiť nakrúcanie tínedžerského seriálu O.C. California. Viedol ich k tomu výrazný pokles sledovanosti. Prvá séria O.C. California, ktorú začali vysielať v roku 2003, pritiahla k televíznym obrazovkám takmer desať miliónov divákov. Popularita seriálu ale začala postupne klesať a v novembri 2006 ho sledovali už len približne štyri milióny divákov. Na sezónu 2006 - 2007 si spoločnosť Fox objednala 16 epizód - poslednú z nich odvysielajú 22. februára. Podľa tvorcu show Josha Schwartza sa v poslednej epizóde príbehy hrdinov skutočne uzavrú. "Bude to zábavné, emotívne a myslím, že aj uspokojujúce. Je to presne také finále, aké sme chceli," cituje Schwartza stránka news.bbc.co.uk. Napriek krátkej životnosti seriálu a jeho klesajúcej popularite, sa predstavitelia štyroch hlavných hrdinov - Benjamin McKenzie (Ryan), Adam Brody (Seth), Mischa Barton (Marissa) a Rachel Bilson (Summer), pravidelne objavujú na stránkach novín a časopisov.

Majitelia štúdia, kde vzniká talkshow moderátorky Oprah Winfrey sa dostali do sporu so ženou, ktorá tvrdí, že počas natáčania relácie utrpela vážne zranenia. Údajná poškodená Tayna Milner tvrdí, že sa poranila 11. apríla 2006. V priestoroch štúdia Harpo ju vraj ostatný dav zatlačil dole schodmi v časti medzi štúdiovou čakárňou a hľadiskom. Vo svojej žalobe poukazuje na organizačnú neschopnosť kompetentných kontrolovať dav. Tayna Milner požaduje odškodné vo výške viac ako 50 000 dolárov, čo je asi 1,3 milióna korún.