30. 12. 2007

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS
Bývalá popová hviezda Cher bude radiť gejom a lesbičkám, ako povedať blízkym pravdu o svojej sexuálnej orientácii. Speváčka sa spojí so svojou lesbickou dcérou Chastity v televíznej šou Coming Out With Cher and Chas, informovali americké médiá. Matka a dcéra budú vo dvojici poskytovať rady homosexuálnym ľuďom, ako prezradiť svoju sexuálnu orientáciu rodičom, priateľom a priateľkám. Pre Cher je to významný obrat, pretože keď sa dozvedela, že jej dcéra je lesbička, prihlásila ju na terapiu.
Komik Jimmy Fallon, známy z televíznej šou Saturday Night Live a producentka Nancy Juvonen sa zosobášili v Karibiku, oznámila hovorkyňa Ina Treciokas. Obrad sa konal 22. decembra na ostrove Necker Island "za účasti rodiny a blízkych priateľov", uviedla Treciokas vo vyhlásení. Necker Island je súkromnou časťou britských Panenských ostrovov a patrí miliardárovi Richardovi Bransonovi.Jimmy Fallon začal účinkovať v šou Saturday Night Live v roku 1998. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj z filmov, zahral si napríklad v komédii Fanaticky zamilovaný (2005).
© 2007, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.