15. 6. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 15. júna 2008 o 11.55, bude dvojročné pôsobenie vlády. Exkluzívnym bude predseda vlády Robert Fico. V druhej časti zhodnotia pôsobenia koalície i opozície podpredsedníčka NR SR Anna Belousovová (SNS) a podpredseda KDH Martin Fronc. Reláciu bude moderovať Branislav Závodský.
V nedeľu 15. júna 2008 v relácii Na telo odvysiela TV Markíza zo záznamu exkluzívny rozhovor s prezidentom SR Ivanom Gašparovičom pri príležitosti 4. výročia inaugurácie a hodnotenia polčasu vlády.

Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 15. júna 2008 o 19:55 hod., prijali pozvanie prezident SR Ivan Gašparovič, predsedníčka SF Zuzana Martináková a zakladajúci člen KDS Vladimír Palko. V prvej časti relácie bude hosťom moderátora Richarda Dírera prezident SR Ivan Gašparovič. Hlavnou témou diskusie bude bilancia štvorročného pôsobenia hlavy štátu a tiež šance dostať sa po voľbách opäť do prezidentského paláca. Hovoriť budú aj o budúcich perspektívach Slovenska a príležitostiach prezidenta ovplyvňovať ich. V druhej časti relácie bude dominovať téma vývoja domácej politiky a možnostiach politických strán v budúcnosti zamiešať karty na scéne. Hovoriť o nich budú predsedníčka Slobodného fóra Zuzana Martináková a Vladimír Palko z KDS.