20. 3. 2009

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS
T.R. Knight, herec známy z televízneho seriálu Klinika Grace (2005), mal vo štvrtok autonehodu, pri ktorej sa v Los Angeles zrazili tri vozidlá. Podľa informácií magazínu People jedna žena utrpela ľahké zranenia a v súčasnosti je stabilizovaná. Príčinu nehody zatiaľ neoznámili. Tridsaťpäťročný predstaviteľ Georgea O'Malleyho bol nominovaný na cenu Emmy a je držiteľom Screen Actors Guild Award. Herec neskrýva svoju sexuálnu orientáciu, v súčasnosti žije s partnerom Markom Cornelsonom.
Najsexi televíznou herečkou je podľa magazínu TV Guide Eva Longoria Parker. Tridsaťštyriročnú hviezdu seriálu Zúfalé manželky (2004) titul prekvapil, pretože pre rolu Gabrielle Solis musela v posledných týždňoch pribrať. "Je to podľa mňa celkom vtipné, ale zároveň skvelé. Gaby má teraz hrozný účes a kilá navyše, no stále ju považujú za sexi," citoval hviezdu internetový portál DigitalSpy.co.uk. Za najsexi muža televíznych obrazoviek časopis vyhlásil herca Simona Bakera z kriminálneho seriálu The Mentalist (2008).
Filipínska boxerská hviezda Manny Pacquiao stojí v strede sporu medzi dvoma televíznymi spoločnosťami, ktoré majú záujem prenášať jeho súboj s Riskym Hattonom. Ten sa uskutoční 2. mája v americkom Las Vegas. Pacquiao po vypršaní kontraktu so spoločnosťou Solar Sports, od ktorej odkúpila práva GMA Network, podpísal zmluvu s konkurenčnou ABS-CBN. Netrpezlivo očakávaný duel medzi štvornásobným majstrom sveta z Filipín a Britom Hattonom bude pravdepodobne jedným z najlepšie financovaných súbojov v histórii tohto športu. GMA hodlá podniknúť právne kroky, pretože si jej vedenie myslí, že Pacquiao nemal právo bez rokovania s ich spoločnosťou "prestúpiť" ku konkurencii. Ďalšie zúčastnené strany sporu okrem GMA, sa odmietli k celej veci vyjadriť.
Bývalá špičková belgická tenistka Justine Heninová by sa mala objaviť v jednej z epizód "Krajšieho života" televíznej stanice France 3. Pre denník La Derniere-Heure to potvrdil zdroj z prostredia produkcie tohto denného seriálu: "Zábery do dielu s jej rolou sa budú čoskoro nakrúcať v Marseille." Denník Le Soir zase informoval o tom, že 26-ročná niekdajšia jednotka svetového rebríčka bude mať vlastnú reláciu "Tucet úloh pre Justine". Televízna stanica RTBF sa nechala voľne inšpirovať úspešným programom humoristu Roba Vanoudenhovena vysielanom kanálom VRT. Sedemnásobnú grandslamovú šampiónku čaká kráčanie po móle na módnej prehliadke, ale aj varenie pre prominentov či tréning s futbalistami Anderlechtu Brusel. Prvá časť by sa mala dostať na obrazovku začiatkom júna.
© 2009, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.