29. 3. 2009

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysielame na Jednotke v nedeľu 29. marca o 11.55 h, bude spätné odkúpenie 49 % akcií spoločnosti Transpetrol a ďalší osud štátnej podpory tzv. šrotovného, týkajúcej sa ojazdených motorových vozidiel. Diskutovať o tom bude minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek (nominant Smeru-SD) a podpredseda KDH Július Brocka. V druhej časti budú najmä o dopadoch zmeny vlád v Maďarsku a Českej republike na vzťahy so Slovenskom hovoriť predseda zahraničného výboru NR SR Boris Zala (Smer-SD) a podpredseda SMK József Berényi. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 29. marca 2009 budú: podpredseda SDKÚ-DS Ivan Mikloš a predseda NR SR a podpredseda Smeru-SD Pavol Paška. Témou sú prezidentské voľby .
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 29. marca 2009 o 19.55 h., budú prezidentskí kandidáti Iveta Radičová a Ivan Gašparovič. Moderátori Ľuba Oravová a Richard Dírer budú s postupujúcimi prezidentskými kandidátmi diskutovať o kampani, politickej minulosti kandidátov, kultúrno-etnických otázkach a vzťahoch prezidenta a vlády.