26. 4. 2009

Nedeľné rezna a káva

Nedeľné rezna a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie Slovenskej televízie O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 26. 4. 2009 o 11.55 h, bude rozhodnutie vlády, aby minister výstavby zrušil zmluvu po spornom nástenkovom tendri a nové zákony v rezorte školstva. Diskutovať o tom budú podpredseda vlády a minister školstva Ján Mikolaj (SNS) a poslanec NR SR László Szigeti (SMK). V druhej časti budú o opozičnom pokuse o odvolanie ministra výstavby a regionálneho rozvoja a situácii v koalícii a opozícii hovoriť podpredseda NR SR a predseda poslaneckého klubu Smeru-SD Miroslav Číž a predseda poslaneckého klubu SDKÚ-DS Stanislav Janiš. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.

V nedeľu 26. apríla 2009 budú hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo podpredseda vlády a minister školstva Ján Mikolaj (SNS) a podpredseda SMK László Szigeti. Témami sú maďarská otázka v prezidentskej kampani a otázky týkajúce sa školstva .

Hosťom diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 26. apríla 2009 o 19.55 h, bude predseda vlády SR Robert Fico. Moderátor Richard Dírer bude s premiérom Robertom Ficom diskutovať o nástenkovom tendri, vzťahoch v koalícii, spolupráci s opozíciou v súvislosti s hospodárskou krízou, opatreniach vlády a návrhoch opozície.