25. 9. 2009

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"V nastalé situaci mne řada zaměstnanců žádala, abych vzal svou rezignaci zpět. To mi dodalo chuť a energii pokračovat v práci a dokončit své funkční období. " Milan Stibral, bývalý , budúci a minulý generálny riaditeľ ČTK "Existencia tohto režimu je urážkou ľudskej dôstojnosti. Západné mocnosti rozšírili mýtus o holokauste. Vymysleli si to a teraz podporujú Židov.Zámienkou na založenie sionistického štátu je klamstvo...a okupácia Palestíny nemá nič do činenia s holokaustom. Dni izraelského režimu sú zrátané a krajina je na ceste ku kolapsu." Mahmúd Ahmadínedžád „Keď sa stávame terčom útokov zvonku, to ešte chápeme, ale bohužiaľ je to aj z vnútorného prostredia. Je mi ľúto, že tam, kde by sme mali ako slovenská koalícia ťahať za jeden koniec pomyselného povrazu a vytiahnuť Slovensko zo závozu, tak práve SNS ako keby sa stávala pre koaličných partnerov terčom, na ktorý chcú zviesť všetky neúspechy a nešťastia tohto aj okolitého sveta. Neviem čo sa zmenilo, nič sa nezmenilo. Zmenila sa iba rétorika predsedu Smeru a zmenilo sa obdobie, je osem mesiacov pred voľbami." Anna Belousovová „Mne je Mečiara skutočne veľmi ľúto, lebo s tými piatimi bypassmi, neviem či málo chýba kyslíka v krvnom obehu a či má dostatočne dokrvený aj ten najhlavnejší orgán na myslenie.“ Ján Slota „Treba sa pripraviť, že našu profesionalitu, metodickosť a systémovosť nikto neuzná, budeme si ju musieť uznať sami. Ale nerobíme dokument predsa pre ľudí, ktorí majú povrchné nazeranie, ani pre oponentov, ale pre Slovenskú republiku. V dokumente mi chýba aj človek, ktorý by mal z práce kričať." Robert Fico " Počas dnešnej nič neriešiacej tlačovej konferencie ministra financií Jána Počiatka stúpol štátny dlh Slovenskej republiky o 2 771 148 Sk." Tlačová správa SDKÚ-DS

"Chce opravdu tato Sněmovna být rukojmím zbytnělého ega z kolotočářsko-veksláckého prostředí, nebo jednoznačně odmítne tyto praktiky a přijme odpovědnost za osud České republiky?"

Miroslav Kalousek

" Trochu mě mrzí, že pan Kalousek tady roky aplikuje způsob, že nám tady řekne svá moudra, všechny zpouráží a pak odejde čerpat další inspiraci nejspíš do nějaké z místních náleven."

David Rath

"Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat. "

Miroslav Kalousek