30. 3. 2011

Hanebnosť

Hanebnosť

Už relácia HOSŤ V ŠTÚDIU: D. Tittel o futbalových problémoch spred týdňa bola podivuhodne účelová. Včerajší, krátky a vložený rozhovor s čestným a bývalým prezidentom Slovenského futbalového zväzu Františkom Laurincom v TA 3 naznačil, že v TA 3 v kľúčových momentoch zlyhá mnoho faktorov, ktoré budujú dôveryhodnosť a objktivitu. Bez názoru protistrany. Bez faktov, Bez vyjadrenia prezidenta SFZ Jána Kováčika z tlačovky, ktorá práve bežala v sídle SFZ ! .

Mohli by počuť aj toto : "Ja podávam každému, kto chce slovenskému futbalu dobre, pomocnú ruku. My chceme komunikovať s každým, aj so skupinou okolo Slovana Bratislava a pána Ivana Kmotríka. Bol som legitímne zvolený za prezidenta, dostal som 124 hlasov. Ľudia sa v priamej súťaži rozhodli, akú cestu si vybrali. Cítim sa byť silný prezident. Mňa odtiaľto nevyštvú, mám pevné nervy."

Podotýkam, že televíziu TA 3 vlastní GRAFOBAL GROUP akciová spoločnosť a majiteľom tejto spoločnosti je Ivan Kmotrík.

Možno aj preto dnes odišlo celé vedenie TA3. Okrem Michala, samozrejme. P.S. Hanebnosť pokračovala aj večer- príspevkom "Medzi futbalovými funkcionármi nefunguje komunikácia".

Zachráni to Vadkerti ?