4. 7. 2011

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS
Amerického herca Chorda Overstreeta už diváci v populárnom seriáli Glee (2009) pravdepodobne neuvidia. Overstreet sa v poslednej sérii objavil ako hosťujúca hviezda a predstavoval postavu študenta Sama Evansa, ktorého presunuli na William McKinley High School. V tretej sérii seriálu však nebude patriť do základného obsadenia, uviedol pre magazín People nemenovaný predstaviteľ televíznej spoločnosti Fox. "No, bol to dobrý rok, ale škoda, že sa skončil," uviedol 22-ročný herec na svojej stránke na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, pričom pravdepodobne mal na mysli jeho okresanú úlohu v seriáli. Ako dodal, je "čas na leto a začiatok nového". Hovorca Foxu neprezradil dôvod tohto kroku tvorcov seriálu, ale ako uviedla TV Line, podľa zdroja blízkeho výrobe seriálu je možné, že by sa Overstreet mohol v Glee ešte objaviť ako príležitostná hosťujúca hviezda. Po odchode Overstreeta však v seriáli zostanú Darren Criss a Harry Shum Jr., ktorí sa od jesene budú v seriáli objavovať v rámci stáleho obsadenia. Zmeny v obsadení seriálu sa však dali očakávať. Jeden z tvorcov seriálu Ryan Murphy nedávno prisľúbil, že niektoré z postáv na konci tretej série dokončia štúdium na seriálovej škole William McKinley High School. "Nechceli sme mať šou, v ktorej by boli postavy na strednej škole osem rokov," vysvetlil. Informácie zverejnila webová stránka People.com.
© 2011, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
Americká spravodajská stanica Fox News dnes prostredníctvom svojho konta na sociálnej sieti Twitter vo viacerých správach mylne informovala o zavraždení amerického prezidenta Baracka Obamu. Twitterovú stránku Fox News podľa britských novín Guardian napadli hackeri. "Prezident je mŕtvy. Je to smutný 4. júl," uvádza sa podľa agentúry APA v jednej z viacerých správ odoslaných v skorých ranných hodinách zo zdrojov nezávislých od USA. Niekoľko minút pred nehodnovernou správou o atentáte na Obamu sa na Twitteri stanice Fox News objavila správa, ktorá by mohla poukazovať na pravdepodobného hackera. Autor sa popýšil tým, že práve znovu získal "úplný prístup" k Twitteru a e-mailu Fox News a zaželal všetko dobré k 4. júlu, čo je americký štátny sviatok - Deň nezávislosti. Potom nasledovalo šesť správ s rôznymi podrobnosťami o údajnom atentáte na šéfa Bieleho domu pri jeho volebnej kampani v americkom štáte Iowa. Stanica Fox News k prípadu bezprostredne neposkytla stanovisko.

Copyright © TASR 2011