13. 11. 2011

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia Ta3 odvysiela v premiére v nedeľu 13. novembra 2011 o 11:00 a v repríze v rovnaký deň o 20:00 a v pondelok 14. novembra 2011 o 13:00, budú minister zdravotníctva Ivan Uhliarik (KDH), predseda Lekárskeho odborového združenia Marian Kollár a prezidentka komory sestier a pôrodných asistentiek Mária Lévyová. Téma diskusie: Slovenskému zdravotníctvu hrozí kolaps. Stiahnu lekári svoje výpovede? Stal sa z pacienta rukojemník?

Transformáciu nemocníc na akciové spoločnosti zastavil prezident Ivan Gašparovič. Dve tisícky lekárov však svoje výpovede nestiahli. Budú nemocnice od decembra fungovať? Platí pre situáciu v zdravotníctve, že je doslova "o päť minút dvanásť"? V nedeľnej relácii o 11:55 na Jednotke STV budú diskutovať predseda a podpredseda Výboru NR SR pre zdravotníctvo Viliam Novotný (SDKÚ-DS) a Richard Raši (Smer-SD).

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo, ktorú televízia Markíza odvysiela v nedeľu 13. novembra 2011 o 13:00 budú predseda KDH Ján Figeľ a podpredseda Smeru-SD Robert Kaliňák. Témami diskusie budú problémy v eurozóne a aktuálna politická situácia.