20. 2. 2015

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS
  
Ringier Axel Springer Slovakia a Azet.sk spoja svoje marketingové sily. Nová riaditeľka v spoločnosti Azet.sk sa stáva Nikoleta Šlachtová (44) z RAS Slovakia s okamžitou platnosťou. Generálny riaditeľ spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia Milan Dubec, zároveň aj výkonný riaditeľ najnavštevovanejšieho internetového portálu na Slovensku Azet.sk menuje na post riaditeľky marketingu spoločnosti Azet.sk Nikoletu Šlachtovú. S okamžitou platnosťou popri svojej funkcii marketingovej riaditeľky RAS Slovakia sa súčasne stáva aj šéfkou pre marketingové aktivity spoločnosti Azet.sk.
Nikoleta Šlachtová sa na svojom novom poste zameria na posilňovanie vzájomnej marketingovej podpory všetkých značiek oboch spoločností na trhu. Prostredníctvom marketingových aktivít a ďalšej efektívnej komunikácie sa bude zameriavať predovšetkým na propagáciu všetkých printových titulov, online obsahových webov, ale aj inzertných produktov či webu Pokec.sk a rôznych iných výhod, ktoré obe spoločnosti poskytujú svojim klientom, užívateľom a čitateľom.
Milan Dubec, generálny riaditeľ Axel Springer Slovakia a Azet.sk: "Ide o prvý krok, ktorý potvrdzuje spoločné smerovanie k ešte intenzívnejšej spolupráci medzi Azetom a Ringier Axel Springer Slovakia. Uznávame rovnaké hodnoty, teda dôraz na značku a inovácie. Zároveň chceme pokračovať v odhodlaní pretvoriť spoločnosť Ringier Axel Springer na lídra v oblasti digitálneho publikovania na slovenskom trhu. Preto nám toto spojenie dáva veľký zmysel. Veľkým prínosom pre nás budú i jej bohaté skúsenosti s marketingom printových titulov a tiež skúsenosti z mnohých odvetví na Slovensku aj v zahraničí."