20. 2. 2015

Zomrel Harris Wittels

Zomrel Harris Wittels

Amerického stand-up komika, herca a výkonného producenta komediálneho seriálu Parks and Recreation (2009) Harrisa Wittelsa našli vo štvrtok mŕtveho na gauči v jeho dome. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého sa 30-ročný rodák z Houstonu v Texase zrejme predávkoval. Na jeho tele nenašli žiadne viditeľné poranenia. Polícia však v dome objavila pomôcky na užívanie drog.
Wittels o svojom boji so závislosťou od drog hovoril aj verejne. Za sebou mal tiež dve liečenia. V stredu večer pritom vystúpil v losangeleskom divadle The Meltdown, kde sa vyjadril, že je už dlhší čas čistý.
Harris Lee Wittels sa narodil 20. apríla 1984. V spomínanom seriáli Parks and Recreation, ktorého záverečnú epizódu odvysielajú v USA 24. februára, stvárňoval od roku 2010 Harrisa. Podieľal sa aj na projektoch The Sarah Silverman Program (2007 - 2010) a Eastbound & Down (2009 - 2013).

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané