12. 10. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Televízna spoločnosť CBS nenakrúti ďalšie časti seriálu Extant (2014). Dohodli sa na tom jej predstavitelia a herečka Halle Berry, ktorá v sérii stvárnila hlavnú úlohu. Finále druhej sezóny projektu o astronautke Molly Woods, ktorá záhadne otehotnela počas misie vo vesmíre, odvysielali začiatkom septembra. "Som veľmi hrdá na to, čo sme so seriálom Extant dosiahli," uviedla Berry. "Táto sezóna nám prišla ako prirodzený koniec príbehu Molly. Bol to môj prvý televízny projekt a teším sa, že budem pokračovať vo vzťahu s CBS, produkujúc ešte pôsobivejšie príbehy," dodala 49-ročná rodáčka z Clevelandu.
CBS a Berry plánujú spolupracovať na pripravovanej dráme Legalease, ktorá prinesie príbeh chicagskej právničky, ktorá sa vydáva do New Orleans, kde musí čeliť rasovým predsudkom. Držiteľka Oscara za drámu Ples príšer (2001) bude na projekte spolupracovať ako jedna z výkonných producentiek.

Americký hudobník a režisér Fred Durst sa chce sťahovať na Krym. Informoval o tom denník Izvestia, podľa ktorého hlavný spevák nu metalovej formácie Limp Bizkit mieni na polostrove nakrúcať filmy a televízne programy. Durst sa vraj začal učiť po rusky a minulý mesiac vyhlásil, že by chcel získať ruský pas.
K veci sa vyjadrilo aj Veľvyslanectvo Ruskej federácie vo Veľkej Británii, keď prostredníctvom sociálnej siete Twitter napísalo: "Fred Durst z Limp Bizkit tvrdí, že chce žiť na Kryme - vitajte!" Krymskí hodnostári v minulosti viackrát pozvali západné celebrity, aby v oblasti začali žiť. Premiér Krymu Sergej Aksjonov dokonca vyhlásil, že región vníma ako budúce Beverly Hills.
Štyridsaťpäťročný William Frederick "Fred" Durst je predovšetkým známy vďaka spomínanej nu metalovej skupine Limp Bizkit. Kapela vznikla v roku 1994 a na konte má šesť štúdiových albumov a množstvo hitov, ako napríklad Take A Look Around, Rollin', Boiler či My Way. Skupina nahrala aj niekoľko coververzií - Faith od Georgea Michaela, Behind Blue Eyes od The Who alebo Bittersweet Home od už nefungujúcej britskej kapely The Verve. Fred Durst sa venuje aj filmovej tvorbe. Ako herec sa predstavil v niekoľkých snímkach, medzi zrejme najznámejšie patria komédie Zoolander (2001) a Buď cool (2005). Podieľal sa aj na réžii snímok Študent Charlie Banks (2007) a The Longshots (2008). Za prvú spomenutú snímku získal na medzinárodnom filmovom festivale Tribeca ocenenie Best New York Narrative. V roku 2012 sa oženil s umeleckou maskérkou krymského pôvodu Kseniyou Beryazinou.

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.