8. 3. 2017

TA3 NEWS Téma dňa o amnestiách s historickými číslami sledovanosti

TA3 NEWS
Téma dňa o amnestiách s historickými číslami sledovanosti"

Exkluzívnymi hosťami Petra Bielika v relácii Téma dňa , ktorú vysielala TA3 dňa 7. marca 2017 o 19.50, boli podpredseda NR SR Béla Bugár a bývalý predseda vlády Vladimír Mečiar.

Témou relácie bolo zrušenie tzv. Mečiarových amnestií.
Premiéra relácie Téma dňa sa s rtg 248 tis. divákov stala druhou najsledovanejšou reláciou v histórii TA3 mimo parlamentných volieb v rokoch 2012 a 2016.
Zároveň sa Téma dňa s podielom na trhu 24,2 % v primetime stala v cieľovej skupine A status s VŠ (top manažéri) - jednotkou na trhu. V univerzálnej cieľovej skupine 12+ dosiahla relácia trhový podiel 11,1 % (3. na trhu).
V premiére a v prvej repríze dosiahla relácia kumulatívny reach 538 tis. divákov.
Rekordy dosahovala aj internetová stránka televízie www.ta3.com, ktorá mala najvyššiu návštevnosť za posledných 12 mesiacov.
Obsah relácie zaujal nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé slovenské médiá. Podľa agentúry NEWTON Media boli zmienky o tejto relácii ako aj vyjadrenia zo samotnej relácie citované v 67 rôznych mediálnych príspevkoch.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS Sk). Všetky CS sú merané s hosťami.