1. 8. 2022

Nová Farma sľubuje množstvo prekvapení: Drsnú reality šou bude prvý raz moderovať muž!

  Nová Farma sľubuje množstvo prekvapení: 

 



Drsnú reality šou bude prvý raz moderovať muž!

Komičku Evu „Evelyn“ Kramerovú po štyroch sezónach na moderátorskom poste vystrieda obľúbený herec a hviezda seriálu Oteckovia Marek Fašiang.


Televízia Markíza pripravuje do jesennej televíznej sezóny aj v poradí už 14. sériu obľúbenej reality šou Farma. Divákom sa opäť predstaví v originálnom novom koncepte a s množstvom zaujímavých prekvapení. Jedným z nich je aj zmena na poste moderátora, komičku Evu „Evelyn“ Kramerovú po štyroch sezónach vystrieda populárny herec Marek Fašiang, ktorého si diváci zamilovali najmä ako „tatuša“ Tomáša v seriálovom hite Oteckovia.

„Úlohu moderátora som sa rozhodol prijať, pretože Farma patrí dlhé roky k najsledovanejším programom Markízy a je pre mňa česť a zároveň veľká profesijná výzva byť jej súčasťou. Presvedčila ma dôvera ľudí, ktorí za projektom stoja, nový formát tejto šou, ako aj fakt, že mám rád prírodu, zvieratá a hry. Najviac sa teším na natáčanie v exteriéri, konfrontácie s rôznymi typmi ľudí a na ochutnávku absolútne bio – eko homemade produktov, ktorými, dúfam, že ma farmári ponúknu,“ vyjadril sa Marek Fašiang, ktorý uplynulú jar zahviezdil aj vo veľkolepej tanečnej šou Let's Dance.

Evelyn berie zmenu pozitívne a teší sa na nové výzvy: „Boli to krásne štyri roky môjho života a som za ne televízii Markíza a najmä skvelým kolegom nesmierne vďačná. Je čas sa posunúť a inak ako zmenou sa posunúť nedá. Vnímam to ale ako mimoriadne priaznivú zmenu a projektu a môjmu nástupcovi držím palce.“

Marek Fašiang sa tak stane v poradí tretím a úplne prvým mužským moderátorom Farmy. V rokoch 2011 až 2017 sprevádzala divákov dianím na statku Kvetka Horváthová, počnúc 10. sériou v roku 2018 sa tvárou drsnej reality šou stala Evelyn.

„Farma patrí medzi naše najúspešnejšie a najdlhšie vysielané projekty. Každý rok formát osviežujeme novými témami a prvkami, aby sme podporili jeho divácku atraktívnosť, a inak tomu nebude ani v prípade jesennej, už neuveriteľnej 14. série. Jednou z týchto noviniek je aj zmena na poste moderátora, ďakujeme Evelyn za štyri skvelé sezóny Farmy, ktoré sme spolu zažili, a tešíme sa na prípadnú budúcu spoluprácu pri iných projektoch. Zároveň vítame Mareka Fašianga na palube Farmy a veríme, že si ho diváci obľúbia aj v tejto preňho netradičnej polohe,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Fanúšikovia Farmy sa aj túto jeseň môžu tešiť na krásne prostredie, skvelých farmárov, veľké emócie a dramatickú akciu. Víťaz získa nielen pozornosť celého Slovenska, ale aj atraktívnu finančnú výhru 75 000 eur.

Farma je globálny televízny hit, ktorý žne úspechy po celom svete už viac než 20 rokov. Predaný bol do vyše 50 teritórií a ďalšie stále pribúdajú.