30. 12. 2022

Silvester s RTVS: Špeciálne Záhady tela, kultové filmy aj hudba


Silvester s RTVS: Špeciálne Záhady
Silvester s RTVS: Špeciálne Záhady tela, kultové filmy aj hudba
  tela, kultové filmy aj hudba



V obľúbenej šou s Mariánom Miezgom bude súťažiť aj Veronika Žilková, pripravený je špeciál relácie Trochu inak aj koncert kapely The Prodigy.



Silvester s RTVS sa ponesie v znamení rozprávok, kultových filmov, známych osobností a množstva zábavných programov.


Malí aj veľkí sa už teraz môžu tešiť na známe príbehy, ktoré k sviatočným dňom rozhodne patria. A chýbať nebudú ani v posledný deň roka. Soľ nad zlato
Mocný Janko od bratov Grimmovcov
Vianočná hviezda Svituška
Princezná a pisár
Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
Anděl na horách
Vesničko má středisková







Niekoľko pekárskych inšpirácií si môžete pripomenúť vďaka silvestrovskému Pečie celé Slovensko so známymi osobnosťami z minulého roka. Niekoľko špecialít pripraví Alena Heribanová, Petra Polnišová, Martin Valihora a ďalší.
Záhady tela s prekvapením od Fera Jokea


V šou Záhady tela Marián Miezga privíta Veroniku Žilkovú, Lukáša Pavláska, Janku Kovalčíkovú a Vlada Kobielskeho. O špeciálne prekvapenie sa postará komik Fero Joke.




Nezmeškajte ani silvestrovské a česko-slovenské Milujem Slovensko s hercami Vandou Hybnerovou, Henrietou Mičkovicovou, Petrou Polnišovou, Václavom Koptom, Adrianom Jastrabanom a Jurajom Kemkom.







O nefalšovanú silvestrovskú zábavu sa postarajú aj hostia Petra Marcina v silvestrovskom vydaní šou Neskoro večer. Divákov budú zabávať Kuly, Simona Salátová, Joe Trendy, Juraj Ďuriš a Cimbal brothers.

Po polnoci príde na rad záznam z koncertu Klasika... alebo 40 rokov s Elánom a do skorého rána budú oslávencov sprevádzať The Duchon´s.
Silvestrovská Dvojka

Predpoludnie bude patriť tomu najlepšiemu z československej televíznej tvorby. Overené zábavné programy, ktoré vznikli v čase od polovice šesťdesiatych rokov až do konca deväťdesiatych rokov, budú perfektnou spomienkou na časy minulé.

Popoludnie bude na Dvojke patriť Mekymu Žbirkovi, ale aj ďalším osobnostiam ako Marilyn Monroe, Elvis Presley či Beatles. Pripravené je aj špeciálne vydanie Trochu inak so speváčkou Simou.

Neskorý večer vám bude robiť spoločnosť spevák Prince. Pozrite si záznam koncertu z roku 1987, ktorý sa volá rovnako ako jeho kultový album Sign ´o´ the times.


Princa vystrieda dokument o Whitney Houston a posledné minúty roka 2022 bude divoké vďaka kapele Prodigy.