26. 5. 2024

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

 NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA





TA3 V politike v nedeľu o 11.00:

Hosťami budú:

  • Marián Viskupič (poslanec NR SR, SaS)
  • Denisa Saková (ministerka hospodárstva, Hlas-SD)

Rozprávať sa budeme o:

  • Slovensko po atentáte na Roberta Fica
  • Ako bude pokračovať vláda a parlament?





 

O 5 minút 12, naživo v nedeľu od 11:55 h, Jednotka a vo vysielaní RTVS:24.

1. časť


- Ján Richter, predseda poslaneckého klubu v NR SR, Smer-SD
- Ivan Štefunko, poslanec NR SR, podpredseda hnutia Progresívne  
  Slovensko


2. časť
- Zuzana Čaputová, prezidentka Slovenskej republiky




Hosťami najbližšieho vydania politickej diskusnej relácie Na telo, ktoré televízia Markíza odvysiela v nedeľu 26. mája 2024 o 13:00 hod., budú kandidáti do europarlamentu Richard Sulík (SaS), Jaroslav Naď (Demokrati) a József Berényi (Maďarská aliancia). Hostkou bude zároveň aj Zuzana Gabrižová, šéfredaktorka spravodajského portálu EURACTIV Slovensko, ktorý pokrýva dianie v Európskej únii a európske dianie na Slovensku.

Slovensko čakajú ďalšie voľby, tentokrát do Európskeho parlamentu. Televízia Markíza preto nasledujúce dve relácie Na telo bude venovať práve diskusiám s lídrami kandidátok politických strán, ktoré majú najväčšiu šancu uspieť.

Vzhľadom na objektívne dramaturgické výzvy v posledných týždňoch a s tým súvisiacu potrebu zabezpečiť názorovú pluralitu budú tieto dve relácie pred voľbami do Európskeho parlamentu, ktoré sa uskutočnia v sobotu 8. júna 2024, poslednými v jarnej časti našej programovej štruktúry.

Počas nasledujúcich týždňov bude TV Markíza v rámci príprav jesennej štruktúry zvažovať najvhodnejší formát nedeľnej politickej diskusie, s ktorým by sme sa chceli po letnej pauze na obrazovky vrátiť.