26. 7. 2024

Niké liga v novej sezóne s atraktívnymi vysielacími časmi

Niké liga v novej sezóne 

s atraktívnymi vysielacími časmi

Najvyššiu slovenskú futbalovú súťaž si aj v novej sezóne budú môcť fanúšikovia vychutnať exkluzívne na Voyo a Dajto. Na čo všetko sa môžu diváci v novom ligovom ročníku tešiť?


Najvyššia futbalová súťaž na Slovensku Niké liga odštartuje svoj ďalší ročník už počas nadchádzajúceho víkendu. Fanúšikovia nájdu aj v sezóne 2024/2025 všetky zápasy naživo alebo kedykoľvek zo záznamu na Voyo. Jedno zo stretnutí každého kola odvysiela aj televízia Dajto.

Pre divákov je pozitívnou novinkou, že všetky zápasy Niké ligy sa po novom budú snímať minimálne na 7 kamier. So zvýšením produkčných štandardov súvisí aj centrálne riešenie systému VAR na všetkých ligových zápasoch, na ktorom aktuálne intenzívne pracuje Únia ligových klubov (ÚLK) spolu s partnermi.

„Vysielateľom najvyššej domácej súťaže sme už štvrtú sezónu a sme radi, že sa nám neustále v kooperácii s ÚLK darí skvalitňovať úroveň prenosov. Svedčí o tom aj pozitívna odozva od divákov. V novom ročníku ich komfort pri sledovaní zápasov na Voyo ešte zvýšime, čo nás, samozrejme, teší. Zvyšné dni do štartu nového ročníka si futbaloví priaznivci môžu skrátiť aj sledovaním nových častí nášho Voyo Originálu Do neba a do pekla: Generácia Žilina, ktorý dopovie príbeh uplynulej sezóny z pohľadu tímu žilinských ‚Šošonov‘,“ načrtol Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Iba cez víkend, TV zápasy v novom čase

Z rozpisu Niké ligy vypadli v porovnaní s predošlými sezónami piatkové duely. Zápasy sa teda budú v novom ročníku hrať iba počas víkendov. „Ustálením vysielacích časov mimo pracovných dní sme sa snažili vyjsť v ústrety čo najväčšiemu počtu fanúšikov. Zároveň sme v spolupráci s ÚLK nastavili výkopy všetkých zápasov prehľadnejšie – menia sa iba raz za sezónu, keď prechádzame z letného na zimný režim,“ priblížil Martin Lisý, šéfredaktor športu TV Markíza.

Duely vysielané exkluzívne na Voyo sa budú od úvodného kola hrať v sobotu o 18. hodine a vybrané zápasy v rovnakom čase aj v nedeľu. Novú sezónu v sobotu 27. júla otvoria dva zápasy – Podbrezová privíta Žilinu a Skalica bude hostiť Michalovce. Od polovice októbra a v zimných mesiacoch sa budú Voyo zápasy začínať už o 15:30 hod.

Televíznemu duelu na Dajto bude patriť sobotný večer s atraktívnym začiatkom o 20:30 hod., a to od štartu sezóny do polovice októbra a následne aj pri vyvrcholení ročníka – od polovice apríla až do záveru súťaže. V prvom kole nebude tradične chýbať zaujímavý súboj nováčika s úradujúcim majstrom. Stretnutie KFC Komárno – ŠK Slovan Bratislava sa odohrá na štadióne v Zlatých Moravciach a predzápasové štúdio na Dajto a Voyo sa začne v sobotu 27. júla o 20:05 hod. Pôjde zároveň o prvý Zápas mesiaca aktuálnej sezóny – duely snímané na 12 kamier vrátane super slow-motion zostávajú naďalej súčasťou Niké ligy.

V nedeľu o 18:00 hod. (na jeseň a v zime o 15:30 hod.) si diváci budú môcť vychutnať atraktívny Voyo zápas týždňa so štúdiom priamo zo štadióna, zaujímavými hosťami a doplnkovým programom. Prenos bude takisto produkovaný vo zvýšenom kamerovom štandarde.

Aj v novej sezóne uzavrie každé kolo tradične magazín Góóól! mapujúci všetko podstatné z uplynulého víkendu v Niké lige. Vysielať sa bude naďalej na Dajto a Voyo v nedeľu po 22. hodine.

Futbalová nádielka pre všetkých fanúšikov

Niké liga sa počas aktuálnej sezóny stane na Voyo súčasťou nového športového predplatného, ktoré streamovacia platforma spúšťa 5. augusta. Najvyššia domáca futbalová súťaž sa tak ocitne v elitnej spoločnosti top európskych futbalových súťaží.

Predplatitelia športového balíka nájdu na Voyo na jednom mieste popri Niké lige aj zápasy prestížnej Ligy majstrov UEFA, anglickej Premier League, španielskej La Ligy či nemeckej Bundesligy. Už 14. augusta Voyo prinesie aj prestížny duel Superpohára UEFA medzi Realom Madrid a Atalantou.

Športové predplatné na Voyo za cenu 11,99 € mesačne ponúkne aj ďalší atraktívny program pre všetkých športových fanúšikov – preteky Formula 1, MotoGP, podujatia UFC, zápasy NHL, NBA, českú hokejovú Tipsport extraligu, galavečery MMA organizácií Real Fight Arena, KSW, PFL, Bellator a ďalšie stovky hodín priamych prenosov vďaka streamom športových staníc Nova Sport 1 až Nova Sport 6.




Program 1. kola Niké ligy 2024/2025:




Sobota 27. 7. o 18:00 h: Skalica – Zemplín (Voyo)

Sobota 27. 7. o 18:00 h: Podbrezová – Žilina (Voyo)

Sobota 27. 7. o 20:30 h: Komárno – Slovan (Voyo, Dajto)

Nedeľa 28. 7. o 18:00 h: Košice – DAC 1904 (Voyo)

Nedeľa 28. 7. o 18:00 h: Spartak – Trenčín (Voyo zápas týždňa)

Nedeľa 28. 7. o 18:00 h: Ružomberok – MFK Dukla (Voyo)