13. 2. 2006

So how many calories really are inthat big bucket of hot buttered popcorn at your movie theater ?

So how many calories really are inthat big bucket of hot buttered popcorn at your movie theater ?*
Spoločnosť OREO je evidentne špecializovaná spoločnosť na všetko . Nielen grafika, ale aj hraný seriál , ba aj Počasie, Slovensko hľadá SuperStar, Magazín Superstar, XXL hitparáda, STROSKOTANEC na 48 hod.
Najnovšie sa STV pustila spoločne s Oreo aj do týždenníka o premiérach v kinách- POPCORN .
Za posledné obdobie / dajme m ešte čas.../ je to najslabšia relácia o filmoch .
Tých chýb bude viac- dezorientovaný moderátor Bruno Ciberej , dramaturgia a ťažké konflikty záujmov spoločnosti Oreo.
Veď posúďte .
Oľga Nunezová pracovala v marketingu spoločnosti BONTON Film a možno pracuje aj naďalej. Spoločníci OREO PETER NÚÑEZ a MARTIN HUDÁK pracujú pre televíziu FILM BOX TV . PETER NÚÑEZ ako CREATIVE DIRECTOR OF SELF PROMOTION FILM BOX TV a MARTIN HUDAK(MOTION) GRAPHICS DESIGNER FILM BOX .
Nikto im to neberie. Má to však háčik.
SPI International Television je prepojená na SPI International , ktorá je medzinárodnou distribučnou spoločnosťou a distribuuje všetky práva. Venuje sa filmu od uvedenia v kinách, cez video a DVD distribúciu, až po jeho uplatnenie v platenej a voľnej televízii. Zastupuje Miramax, Intermedia, Buena Vista, Studio Canal +, Capitol Films, Film Four, Showcase, Lakeshore, Kushner Locke, Intermedia, IEG, Interlight, Lions Gate, J&M, Morgan Creek a Summit. Čakáme, kedy sa prejaví aj osobná previazanosť dramaturgie k spoločnostiam ako Filmservice Slovakia, v.o.s. / pretože u spoločnosti ALEF štúdio, spol. s r. o. k 18.01.2006 došlo k ex offo výmazu /. Nuž a možno sa nám zjaví aj spoločnosť bývaleho člena krízového manažmentu STV OZ United Filmmakers .
Možno však bude stačiť relácia Umenie 06.
*1,650