20. 6. 2006

Samokandidát po Richardovi ? Revisited V.

Samokandidát po Richardovi ?
Revisited V.

Podľa zdesených reakcií v Slovenskej televízii je najnovším samokandidátom na generálneho riaditeľa STV údajne Marián Kardoš

Pre prípad, že by tento nezmysel bol pravdou : Marián Kardoš -Hovorca Horizont Slovakia ,hovorca premiéra Mečiara , moderátor relácie Konfrontácie s Vladimírom Mečiarom v rádiu Hviezda FM, hovorca Hnutia za demokratické Slovensko , spravodajská superstar STV.

Podanie trestného oznámenia na ochranku Vladimíra Mečiara zvažuje redaktor a moderátor Slovenskej televízie (STV) Braňo Dobšinský. Ochrankári totiž v nedeľu po odvysielaní relácie STV O päť minút 12 fyzicky napadli štáb televízie, ktorý sa pokúšal spravodajsky zachytiť odovzdávanie predvolania V. Mečiarovi na výsluch. Nakrúcanie tejto scény znemožnil najskôr hovorca HZDS Marián Kardoš, keď čímsi udrel fasciklom do kamery, povedal pre agentúru SITA B. Dobšinský.Keďže štáb, ktorého bol členom sa aj po tomto incidente pokúšal v nakrúcaní pokračovať, ochranka štáb fyzicky napadla a brutálnou silou urobila všetko, aby sme nemohli vykonávať svoje spravodajské povinnosti, povedal Dobšinský a dodal, že Kardoš ochranke vo fyzickom ataku nielenže nebránil, ale priamo asistoval. Kardoš sa na dnešnej tlačovej besede HZDS priznal, že bránil štábu STV v nakrúcaní odovzdávania predvolania šéfovi HZDS. Poprel však, že by niekto niekoho fyzicky napadol. Kardoš tiež tvrdí, že nikto z policajtov sa nepreukázal služobným preukazom. Podľa Dobšinského nehovorí Kardoš pravdu, keď tvrdí, že nevedel, že traja muži pred štúdiom STV sú policajti. STV má totiž zábery, na ktorých Marián Kardoš s jedným ochrankárom stojí v blízkosti týchto mužov, ktorí držia v ruke služobný preukaz a jeden z nich aj predvolanie.