9. 11. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 9. novembra 2008 o 11.55 h, budú slovensko-maďarské vzťahy po víkendových výtržnostiach na futbalovom štadióne v Dunajskej Strede a uznesenie parlamentu k účasti poslancov SMK na Fóre poslancov Karpatskej kotliny. Diskutovať o tom budú podpredsedníčka NR SR Anna Belousovová (SNS) a poslanec NR SR Pavol Abrhan (KDH).Vládny balíček proti dôsledkom svetovej finančnej krízy, nové pravidlá pri stanovovaní cien energií a budúcnosť jadrovej energetiky na Slovensku budú v druhej časti relácie komentovať minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek (SMER-SD) a Iván Farkas, poslanec NR SR (SMK). Reláciu bude moderovať Branislav Závodský.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 9. novembra 2008 budú poslanec NR SR Béla Bugár (SMK) a minister kultúry Marek Maďarič (Smer-SD). Témy: Slovensko-maďarské vzťahy a Sporný futbalový zápas v Dunajskej Strede .
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 9. novembra 2008 o 19.55 hod., budú Ján Kubiš, Pavol Hrušovský, Miroslav Číž a František Mikloško. V prvej časti budú hlavnými témami moderátorky Ľuby Oravovej slovensko-maďarské vzťahy, prezidentské voľby v USA a zahraničná politika SR po víťazstve demokratov. Diskutovať o nich budú minister zahraničných vecí Ján Kubiš (nominant Smeru-SD) a predseda KDH Pavol Hrušovský. V druhej časti budú podpredseda NR SR Miroslav Číž (Smer-SD) a poslanec NR SR František Mikloško hovoriť o uznesení NR SR o účasti poslancov SMK na Fóre poslancov karpatskej kotliny, riešení finančnej krízy v NR SR a poslaneckej imunite.