5. 3. 2014

Telkáč roka

Telkáč roka

 


Tretí ročník ankety Telkáč roka už pozná víťazov. Fanúšikovia a fanúšičky zvolili v 11 kategóriách najprv svojich favoritov a neskôr za nich mohli hlasovať. Celkovo tento rok prišlo 221 308 hlasov.

Vilo Rozboril obhájil prvé miesto z predošlých dvoch rokov v kategórii Moderátor, pričom relácia Modré z neba, ktorú donedávna pripravoval a moderoval, sa taktiež ako vlani dostala na prvé miesto v kategórii Životné príbehy. "Telkáč som vyhral tretí rok po sebe a teraz ma to teší o to viac, že je to v čase, keď Markíza zrušila Modré z neba. Ďakujem divákom za priazeň, verím, že sa im bude páčiť aj relácia, ktorú sme už začali nakrúcať," vyhlásil moderátor," ktorý v súčasnosti pracuje pre TV Joj. Práve spomínaná televízna stanica po tretí raz získala prvenstvo v kategórii Televízia.

Vlaňajšie prvé miesto vďaka hlasom obhájili aj Panelák (Seriál) a Veľké noviny (Publicistika a spravodajstvo). Najobľúbenejšou herečkou sa stala Helena Krajčiová a hercom Lukáš Latinák. Adela Banášová sa môže tešiť z prvenstva v kategórii Moderátorka. "Potešilo ma to. Vzhľadom k tomu, že tohto roku ma žiadna televízia nedala na zoznam svojich osobností, čiže sa za mňa nedalo hlasovať v inej ankete, tak je to naozaj milé, že sa niekde za mňa hlasovalo a že som vyhrala. Všetkým ďakujem," uviedla.

Diváci a diváčky sa podľa udelených hlasov najviac zabavili pri sledovaní relácie Milujem Slovensko. V kategórii Reality šou zvíťazila Farma. Novinkou tretieho ročníka je Online seriál, v ktorej prvé miesto obsadil program Napál Rytmausa.


Výsledky ankety Telkáč roka 2013:

TV Stanica:
1. Joj
2. Markíza
3. Jednotka

Moderátor:
1. Vilo Rozboril
2. Andrej Bičan
3. Michal Hudák

Moderátorka:
1. Adela Banášová
2. Kveta Horváthová
3. Lucia Barmošová

Herec:
1. Lukáš Latinák
2. Marcelko Chlpík
3. Tomáš Maštalír

Herečka:
1. Helena Krajčiová
2. Dominika Kavaschová
3. Monika Hilmerová

Seriál:
1. Panelák
2. Búrlivé víno
3. Chlapi neplačú

Životné príbehy:
1. Modré z neba
2. Súdna sieň
3. Pošta pre teba

Spravodajstvo a publicistika:
1. Veľké noviny
2. Televízne noviny
3. Teleráno

Online seriál:
1. Napál Rytmausa
2. Dovolenkáris
3. René Talkshow

Zábavná šou:
1. Milujem Slovensko
2. 5 proti 5
3. Nikto nie je dokonalý

Reality šou:
1. Farma
2. Bučkovci
3. VyVolení

 

©2013, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.