21. 5. 2014

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS

Tohtotýždňové hádzanárske boje o slovenské tituly budú môcť priaznivci sledovať aj na televíznych obrazovkách.
Stredajší tretí zápas finálovej série play-off extraligy mužov Tatran Prešov - HK Topoľčany (zatiaľ 2:0 na zápasy), ktorý sa v Tatran handball aréne začne o 18.00 h, odvysiela v priamom prenose Slovak Sport.TV. Tretí duel o bronz HC Sporta Hlohovec - 1. MHK Košice (stav série 2:0) si môžu fanúšikovia pozrieť v ten istý deň s rovnakým začiatkom prostredníctvom internetovej televízie huste.tv.
Dramatické vyvrcholenie finále národného play-off WHIL, v ktorom sa rozhoduje o majsterkách SR medzi Iuventou Michalovce a HK Slovan Duslo Šaľa, si budú môcť vychutnať aj ľudia, ktorí nemôžu zavítať počas najbližšieho víkendu na Zemplín. Rozuzlenie prinesie na obrazovky športová televízia Slovak Sport.TV. Na jej prvom a treťom kanáli sa priamy prenos z rozhodujúceho piateho zápasu v Chemkostav aréne začne v sobotu 24. mája o 17.30 h.
 
©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.