20. 5. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS


MixRadio, personalizovaná hudobná streamingová služba dnes prostredníctvom expanzie na platformy Android a iOS a ohlásením nového partnerstva s HTC spúšťa svoj vychvaľovaný produkt pre nové široké globálne publikum.

V minulosti službu MixRadio vlastnila spoločnosť Microsoft a Nokia a bola dostupná iba na telefónoch s operačným systémom Windows, no po nedávnej akvizícii jednou z najrýchlejšie rastúcich služieb okamžitých mobilných správ, LINE, prináša službu už aj na platformy Android a IOS. Partnerstvo s LINE dáva službe MixRadio príležitosti spoločného marketingu, čo pomôže podporiť medzinárodný rast.
Riaditeľ MixRadio Jyrki Rosenberg uviedol: „Sme nadšení, že našu personalizovanú a používateľsky prívetivú službu streamovania hudby môžeme ponúknuť obrovskému novému publiku. Pre mnohých to bude prvá skúsenosť so službou MixRadio a sme presvedčení, že si ich získa jednoduchosťou a kvalitou personalizácie, ktorú poskytujeme. Odbúrali sme všetko nepotrebné medzi poslucháčom a hudbou, ktorú chce počuť, aby sme mu pomohli skvelú hudbu si vychutnať, objaviť či znovuobjaviť.
Už teraz je naša služba zastúpená v 31 krajinách a našu personalizovanú hudobnú ponuku sme rozvíjali a vylaďovali po mnohé roky, takže spájame výhody zo skúsenosti v tomto priestore s nadšením pri spúšťaní nového produktu. Aj naďalej budeme ponúkať túto skvelú službu našim existujúcim používateľom na platforme Windows Phone."
Dnes tiež oznamujeme veľké nové marketingové partnerstvo so spoločnosťou HTC. MixRadio bude exkluzívnym dodávateľom hudobných aktualít pre HTC BlinkFeed, teda hudobných správ prispôsobených vkusu daného používateľa.
Phil Blair, Prezident HTC EMEA z HTC uviedol: „HTC je priekopníkom v poskytovaní špičkovej kvality audio zážitku cez mobil. Boli sme prvým výrobcom smartfónov, ktorý skombinoval duálne stereo reproduktory, jemne vyladený zvukový profil a dekódovaciu technológiu Dolby, aby sme poskytli viackanálové audio riešenie end-to-end, známe ako HTC BoomSound. Partnerstvo so službou MixRadio je najnovším príkladom toho, ako HTC investuje do poskytovania kvalitných audio zážitkov, čo nám umožňuje dodávať našim používateľom dokonale personalizované a relevantné hudobné správy, aby im nikdy neuniklo nič o najnovších vydaných albumoch či skladbách a mixoch hudby, ktorú majú radi."
MixRadio sa teší pretrvávajúcej vysokej spokojnosti zákazníkov a pozitívnym hodnoteniam médií. Firma vyvinula vlastný personalizačný nástroj a analyzovala miliardy dátových bodov od používateľov z celého sveta, čo jej umožňuje ponúknuť jedinečne personalizovaný zážitok. Funkcia 'MyMix' na jeden dotyk prináša dokonale prispôsobený stream hudby a učí sa, aká hudba sa poslucháčovi páči, aby mu z katalógu s miliónmi skladieb prehrala viac hudby, ktorú má rád.
MixRadio tiež ponúka tisícky zostavených mixov, ktoré vytvoril globálny tím hudobných expertov a medzinárodných hviezd. Ako hudobná služba, ktorá je v prvom rade na mobile, MixRadio chápe, že je dôležité, môcť si stiahnuť mixy offline. Na rozdiel od mnohých iných bezplatných streamingových služieb umožňuje MixRadio svojim poslucháčom, aby si svoje mixy vypočuli aj offline, keď sú na cestách.
MixRadio bude pokračovať v existujúcich partnerstvách s firmou adidas, bude ponúkať hudbu pre smart hodinky adidas MiCoach Smart Run, a firmou Harman Kardon, kde bude služba plne integrovaná do reproduktorov Harman Kardon Omni a ponúkne personalizovaný plynulý domáci audio zážitok.
MixRadio si môžete stiahnuť na adrese http://mixrad.li/DownloadMixRadio

O spoločnosti MixRadio

MixRadio je používateľsky najjednoduchšia a najlepšie personalizovaná hudobná streamingová služba. Na jeden dotyk prináša MixRadio milovníkom hudby jedinečný mix hudby, prispôsobenej ich vlastnému vkusu z katalógu s miliónmi skladieb a viac než desaťtisícimi zostavenými mixami. MixRadio je bezplatná služba, ktorá funguje v 31 krajinách sveta.

Poznámky pre redaktorov: MixRadio bude k dispozícii v obchodoch s aplikáciami od 19. mája 2015 - MixRadio bude naďalej globálne predinštalované na zariadeniach Lumia od Microsoftu a ponúkať kompletnú škálu služieb používateľom zariadení Lumia - MixRadio bude používateľom HTC poskytovať personalizovaný obsah. Používateľ bude nasmerovaný na obsah, prispôsobený jeho hudobnému vkusu a prostredníctvom appky MixRadio bude môcť s priateľmi zdieľať mixy, ktoré sa mu budú páčiť. MixRadio bude k dispozícii v týchto krajinách Austrália, Rakúsko, Brazília, Kanada, Čína, Fínsko, Francúzsko, Nemecko, India, Indonézia, Írsko, Taliansko, Malajzia, Mexiko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rusko, Saudská Arábia, Juhoafrická republika, Singapur, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Thajsko, Turecko, Spojené arabské emiráty, Veľká Británia, USA a Vietnam.

Copyright © TASR 2015