27. 1. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Profesionálny boxerský súboj Deontay Wilder (USA) - Artur Szpilka (Poľ.), v ktorom 16. januára tohto kalendárneho roka v brooklynskom Barclays Center prvý menovaný knokautom v deviatom kole obhájil titul verzie WBC v superťažkej hmotnostnej kategórii, nemal na americkej prémiovej televíznej stanici Showtime práve ideálnu sledovanosť.
Podľa prieskumu Nielsen Media Research si zápas v priemere pozrelo pol milióna divákov, na maxime sa sledovanosť vyšplhala na 623-tisíc ľudí. Je to významný pokles v porovnaní s minuloročným víťazstvom Wildera nad Kanaďanom Bermanom Stivernom (1,24, resp. 1,34 milióna). Dôvodom komerčného neúspechu bola tiež konkurencia v podobe bláznivého stretnutia play-off NFL medzi Arizonou Cardinals a Green Bay Packers.
Čísla zverejnil server ESPN.

Anglický herec Joseph Fiennes sa predstaví ako spevák Michael Jackson v pripravovanej komediálnej dráme britskej televíznej stanice Sky Arts. Dej filmu sa zameria na údajnú cestu autom z New Yorku do Ohia, ktorú vraj spevák podnikol s herečkou Elizabeth Taylor a hercom Marlonom Brandom po teroristických útokoch 11. septembra 2001. V úlohe dvojnásobnej držiteľky Oscara sa predstaví Stockard Channing známa najmä ako Rizzo z filmového muzikálu Pomáda (1978). Predstaviteľa ikonického krstného otca Dona Vita Corleoneho si zahrá Brian Cox. O scenár sa postaral škótsky autor Neil Forsyth, pričom výrobu zastrešuje produkčná spoločnosť anglického herca a futbalistu Ralfa Littlea.
Detaily údajnej cesty autom prvý raz publikoval magazín Vanity Fair v roku 2011. V septembri 2001 vraj Michael Jackson pozval Taylor a Branda na svoje vystúpenie v Madison Square Garden. Po tom, ako pre teroristické útoky zrušili lety, rozhodli sa do Kalifornie cestovať autom. Podľa bývalého spevákovho zamestnanca sa trojica dostala až do Ohia. Informáciu však vyvrátil jeden z herečkiných asistentov, ktorý tvrdil, že zostala v New Yorku a navštívila miesto útoku.
Joseph Fiennes je známy najmä z oscarového filmu Zamilovaný Shakespeare (1998). Hral tiež v historickej životopisnej dráme Kráľovná Alžbeta (1998), vojnovej romantickej dráme Nepriateľ pred bránami (2001), životopisnej dráme Luther (2003), filmovej adaptácii divadelnej hry Kupec Benátsky (2004), životopisnej dráme Zbohom, Bafana (2007), vo filmoch Červený barón (2008) a Hercules (2014) alebo seriáloch FlashForward - Spomienka na budúcnosť(2009 - 2010) a Camelot (2011). V rokoch 2012 a 2013 si zahral v antológii American Horror Story (2011).

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.