13. 3. 2016

Nickelodeon Kids' Choice Awards

Nickelodeon Kids' Choice Awards

V Los Angeles sa v sobotu uskutočnil 29. ročník odovzdávania Nickelodeon Kids' Choice Awards. V hudobných kategóriách uspeli napríklad spevák Justin Bieber, speváčka Ariana Grande a skupina Fifth Harmony. Za Skladbu roka vyhlásili Hello od Adele. Medzi nováčikmi zabodoval muzikant Shawn Mendes a za Obľúbenú hudobnú spoluprácu označili pieseň See You Again, ktorú nahrali Wiz Khalifa feat. Charlie Puth.
Obľúbenou televíznou šou sa stal seriál Super Thundermanovci (2013), obľúbenou rodinnou televíznou šou zas The Muppets (2015). Jim Parsons uspel vďaka účinkovaniu v seriáli Teória veľkého tresku (2007) v kategórii Obľúbený televízny herec v rodinnej šou, v rovnakej ženskej kategórii zvíťazila Sofía Vergara so seriálom Moderná rodina (2009).
Ross Lynch si za prácu na projekte Austin a Ally (2011 - 2016) pripísal na konto cenu pre Obľúbeného televízneho herca v detskej šou, medzi herečkami zas uspela Zendaya Coleman vďaka účinkovaniu v seriáli K.C. Undercover (2015). Medzi animovanými seriálmi nenašiel premožiteľa SpongeBob v šortkách (1999).
Obľúbeným filmom sa stal Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), Will Ferrell dostal za účinkovanie v snímke Ocko je doma (2015) cenu pre Obľúbeného filmového herca, v rovnakej ženskej kategórii triumfovala Jennifer Lawrence s dobrodružným sci-fi Hry o život: Drozdajka 2 (2015). Hotel Transylvánia 2 (2015) dostal cenu pre Obľúbený animovaný film. Herečka Amy Poehler si vyslúžila trofej za prepožičanie hlasu jednej z postavičiek v snímke V hlave (2015).

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.