25. 5. 2017

Verejné vypočutie kandidátov na post generálneho riaditeľa Rozhlasu a televízie Slovenska


Verejné vypočutie kandidátov 
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt rtvs
na post generálneho riaditeľa Rozhlasu a televízie Slovenska 


      Verejné vypočutie kandidátov na post generálneho riaditeľa Rozhlasu a televízie Slovenska sa uskutoční v utorok, 30. mája o 09.00 h v Sále Ústavy SR v Historickej budove Národnej rady SR na Župnom námestí v Bratislave.
      Na verejné vypočutie bolo pozvaných 9 kandidátov. Výbor NR SR pre kultúru a médiá zaujme stanovisko v lehote do dvoch pracovných dní od verejného vypočutia a predloží návrh na voľbu generálneho riaditeľa spolu so svojím stanoviskom Národnej rade SR.
      Verejné vypočutie kandidátov na funkciu generálneho riaditeľa RTVS bude možné sledovať prostredníctvom web stránok NR SR / www.nrsr.sk; http://tv.nrsr.sk/.
      Využiť na tento účel je možné aj mobilné telefóny (smartfóny) a tablety. Podporované platformy sú: Apple a Android.


      Vstup a akreditácia médií

      Odbor komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie NR SR prosí redakcie, aby na e-mailovú adresu tlacove@nrsr.sk zaslali menný zoznam (s uvedením COP) svojich redaktorov, kameramanov a fotografov, ktorí sa zúčastnia verejného vypočutia. Informácie o účasti pracovníkov za redakciu je možné posielať najneskôr do pondelka 29. mája do 15.00 h.
      Prístup do budovy pre médiá bude umožnený od 08.15 h s posledným vstupom o 08.45 h. Odbor komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie NR SR prosí o dodržiavanie uvedených časov, vzhľadom na začiatok živého prenosu z vypočutia o 09.00 h.