20. 10. 2017

Hermes Komunikátor roka 2017

Hermes Komunikátor roka 2017 

 Súťaž Hermes Komunikátor roka hodnotí nielen komunikáciu inštitúcií so zákazníkom ako celok - na základe výsledkov kvantitatívneho prieskumu MEDIAN SK a hlasovania verejnosti, ale aj jednotlivé komunikačné kampane. Do súťaže sa môžu prihlásiť kampane, ktoré prebiehali v období medzi januárom a októbrom 2017.
Ocenenie Cena agentúry 2017 získajú víťazi každej z hodnotených kategórií: Krízová komunikácia, Starostlivosť o klienta, Najlepší interiér predajného priestoru, Najefektívnejšie využitie nových médií, Inovatívny marketingový prístup a Interná komunikácia.
Prihlásené práce hodnotia garanti projektu Hermes Komunikátor roka 2017 - odborníci z oblasti marketingovej komunikácie, médií a marketingových prieskumov, spolu so zástupcami usporadúvacej agentúry, ktorá projekt organizuje.
Spoločnosti sa môžu do súťaže zapojiť len do 31. októbra. Výsledky budú vyhlásené 9. novembra 2017 na slávnostnom odovzdávaní ocenení v Bratislave.
Viac informácií na www.cenyhermes.sk.
O PROJEKTE
HERMES KOMUNIKÁTOR ROKA je jediné ocenenie pre najlepšie komunikujúcu inštitúciu v Slovenskej republike so zákazníkom. Viac info na www.cenyhermes.sk.

Odbornými garantmi projektu sú Prof. PhDr. Pavel Horňák, PhD., vedúci Katedry marketingovej komunikácie Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave, Ing. Jindřich Bardon, programový manažér a analytik výskumu sr., Slovenský rozhlas RTVS a Mgr. Josef Fišer, obchodný a marketingový riaditeľ, MEDIAN SK, s.r.o.