11. 7. 2019

Festivalové Rádio_FM vyráža na Pohodu

Festivalové Rádio_FM 
vyráža na Pohodu


Počas leta sa Rádio_FM opäť zmenilo na festivalové rádio a poslucháčom v najbližších týždňoch sprostredkuje atmosféru najznámejších domácich festivalov. Koncom týždňa sa presunie priamo do dejiska diania Pohody na trenčianskom letisku. Vysielanie z Rádio(aktívnej zóny)_FM sa začne vo štvrtok 11. júla popoludní.

„Rádio (aktívna zóna)_FM je pre všetkých, ktorí sa na Pohodu buď presúvajú, alebo sa festivalu nemôžu zúčastniť. Vďaka nej poslucháčom sprostredkujeme festivalovú atmosféru s množstvom exkluzívnych hostí a jedinečných vystúpení. Navyše, kto sa príde pred Rádio(aktívnu zónu)_FM s naším novým festivalovým vizuálom odfotiť a zazdieľa #pocuvamfestivaloveradiofm, zapojí sa do súťaže o permanentku na budúci rok," priblížila šéfdramaturgička Rádia_FM Janka Imrichová.

Poslucháčom sa vo štvrtok prihlásia moderátori Lucia Haverlik a Marián Mitaš, večernú atmosféru z festivalu priblížia Mima Drgoňová a Edina "Idaina" Chodilová. Prvý večer bude patriť aj koncertom - Loly Marsh a bristkej kapely The 1975. O víkendové vysielanie sa postarajú moderátori Rána na eFeMku Dominika Jašková a Martin Staňo, ale tiež dvojica známa z Popo_FM Andrej Svitok a Vierka Ráczová. Rádio_FM presunie na trenčianske letisko kompletné vysielacie štúdio, z ktorého zaznie aj špeciálne vydanie Scény_FM s dídžejmi Yankom Králom a Galagherom a ich hosťami Johnom B a producentom Illnurse.

Rádio_FM už tradične prinesie množstvo koncertov, ako napríklad holandských Bazzookas, kapely The Venopian Solitude z Malajzie, austrálčana Donnyho Benéta či britskej hudobníčky Lianne La Havas.