8. 9. 2019

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


Hostia a témy relácie V politike na TA3 v nedeľu 8. septembra 2019 o 11:00.

Témy:

Mimoriadna schôdza NR SR o dôvere vláde, možné prepojenia organizovaného zločinu na vysokú politiku, mimoriadny kongres SaS, vzťahy koalície a opozície, spájanie sa politických síl, vývoj preferencií politických strán, extrémizmus v poslaneckých laviciach.

Hostia:

Peter Pellegrini (Smer-SD), predseda vlády, podpredseda strany

Richard Sulík (SaS), predseda strany

Jozef Lenč, politológ, UCM v Trnave

Moderuje Norbert Dolinský.

O 5 minút 12 v nedeľu 8. septembra o 11.55 h na Jednotke.

Hostia:
      - predseda strany, podpredseda NR SR Béla Bugár (Most-Híd)
      - predseda strany Richard Sulík (SaS)
 

Témy:
      - dôvera ľudí v štát v kontexte aktuálneho diania - politické 
        a spoločenské dôsledky;
      - voľba kandidátov na ústavných sudcov + návrhy sociálno-

        ekonomických opatrení;
      - preskupovanie síl na politickej scéne, pozície strán pred 

        blížiacimi sa voľbami do NR SR.
      

Moderuje Marek Makara.


Divácky úspešná politická diskusná relácia Na telo sa na obrazovky TV Markíza vráti už túto nedeľu, 8. septembra 2019, v tradičnom čase o 13:00 hod. Moderátor Michal Kovačič v štúdiu privíta prezidentku Zuzanu Čaputovú.

Diskutovať budú o posledných horúcich politických aktualitách, ako nútený odchod štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti Moniky Jankovskej (Smer-SD), ďalšie prekvapujúce skutočnosti odhalené v komunikácii Mariána Kočnera či možný návrat Štefana Harabina na čelo Najvyššieho súdu.

Reč však bude aj o nadchádzajúcej pracovnej ceste prezidentky na klimatický summit OSN. S akým posolstvom pocestuje na toto rokovanie a s kým bude o týchto dôležitých otázkach hovoriť?

Prezidentka však túto nedeľu nebude jediným hosťom v relácii Na telo. V živých vstupoch budú na hlavu štátu reagovať hneď traja zástupcovia parlamentných strán - podpredseda SNS Anton Hrnko, podpredseda SaS Ľubomír Galko a Milan Krajniak, podpredseda hnutia Sme rodina - Boris Kollár.

Okrem toho moderátor Michal Kovačič v Na telo odprezentuje výsledky exkluzívneho prieskumu pre TV Markíza. Agentúra FOCUS zisťovala názory Slovákov na zákon o sprísňovaní interupcií, o ktorom budú poslanci rozhodovať už na septembrovej parlamentnej schôdzi.