13. 9. 2019

RTVS NEWS

RTVS NEWS

Všetky zápasy futbalových reprezentantov do 21 rokov v kvalifikácii o postup na ME 2021 odvysiela RTVS. Na obrazovkách nechýbal ani minulotýždňový zápas tímu SR "21" z Baku v ktorom slovenskí mladíci podľahli rovesníkom z Azerbajdžanu 1:2. "Sme vďační za to, že po A-tíme získala svoje pevné miesto v televíznom a webovom priestore aj reprezentácia do 21 rokov,“ povedal pre futbalsfz.sk manažér licenčných práv Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Jaroslav Šišolák a pokračoval: "Všetky zápasy slovenskej reprezentácie do 21 rokov bude v novom kvalifikačnom cykle o majstrovstvá Európy 2021 vysielať RTVS. Diváci neprídu o žiadne stretnutie našich doma či vonku v bojoch o šampionát, ktorý privítajú Maďarsko a Slovinsko.“

Najbližšie čakajú na "dvadsaťjednotku" dva duely už o mesiac. Najskôr 9. októbra o 18.00 h nastúpia slovenskí mladíci v lichtenštajnskom Eschene v Sportparku proti domácemu výberu, o šesť dní neskôr o 21.00 h privítajú v Dunajskej Strede rovesníkov z Francúzska.


©2019, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.