2. 3. 2022

Osemfinále mládežníckej Ligy majstrov po historickom úspechu MŠK Žilina U19 naživo na DAJTO a VOYO


Osemfinále mládežníckej Ligy majstrov po historickom úspechu 
 
MŠK Žilina U19 naživo na DAJTO a VOYO

V boji o najlepšiu osmičku bude súperom MŠK Žilina rakúsky veľkoklub FC Salzburg, úvodný výkop je naplánovaný na stredu 2. marca 2022 o 16:30 hod.


Futbalisti MŠK Žilina U19 dosiahli historický úspech, ktorý sa ešte žiadnemu slovenskému tímu nepodaril. V mládežníckej Lige majstrov, po tom ako vyradili slávny taliansky veľkoklub Inter Miláno, postúpili už do osemfinále. V boji o najlepšiu osmičku bude ich súperom rakúsky veľkoklub FC Salzburg. Pravidelný účastník najprestížnejšej mládežníckej súťaže v poslednom skončenom ročníku pred dvomi rokmi podľahol až v semifinále neskoršiemu šampiónovi z Realu Madrid.

Je to futbalový sviatok, súboj dvoch skvelých mládežníckych tímov a ešte lepších akadémií, ktoré dokázali vyprodukovať už viacero hráčov na top úrovni.

„Som rád, že divákom môžeme sprostredkovať tento historický úspech slovenského futbalu. Už dnes je osemfinálový súboj mládežníckej Ligy majstrov, v ktorom sa predstavia mladé žilinské talenty proti rovesníkom z rakúskeho Salzburgu, vypredaný v rámci aktuálne platných pandemických opatrení. Verím, že to bude skvelý futbalový zážitok nielen pre 5250 divákov na štadióne v Žiline, ale aj pre tých, ktorí si ho môžu pozrieť na DAJTO a streamovacej platforme VOYO,“ povedal šéfredaktor športu skupiny Markíza Martin Lisý.

Úvodný výkop atraktívneho zápasu UEFA Youth League: MŠK Žilina – FC Salzburg je naplánovaný na stredu 2. marca 2022 o 16:30 hod., v priamom prenose ho odvysielajú televízia DAJTO a streamovacia služba VOYO od 16:25 hod. Stretnutie bude komentovať Marek Arpáš spoločne s bývalým slovenským futbalistom a trénerom Vladimírom Goffom. Pozápasové reakcie divákom sprostredkuje redaktor Adam Lehocký.