7. 10. 2022

Nová sezóna NHL na Dajto a Voyo odštartuje atraktívnymi zápasmi Global Series 2022 v Prahe

Nová sezóna NHL na Dajto a Voyo odštartuje atraktívnymi


 

 zápasmi Global Series 2022 v Prahe

Diváci televízie Dajto si následne budú môcť vychutnávať až dva zápasy zo zámorskej NHL týždenne, prvým z nich bude prestížny kanadský súboj Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs.


Už budúci týždeň sa začína nová sezóna najlepšej hokejovej súťaže sveta – NHL. Tá sa po troch rokoch vracia do Českej republiky a v pražskej O2 arene sa v rámci Global Series 2022 odohrajú prvé dva zápasy základnej časti medzi mužstvami San Jose Sharks a Nashville Predators. Diváci televízie Dajto a predplatitelia streamovacej služby Voyo si ich budú môcť pozrieť v priamych prenosoch v piatok 7. októbra a v sobotu 8. októbra, vždy so začiatkom o 19:15 hod.

Zápasmi v Prahe budú divákov sprevádzať skúsení komentátori Marek Matušica, Miroslav Held a Tomáš Kurilla, spoločne so slovenskou hokejovou legendou Michalom Handzušom, ktorý dve sezóny pôsobil aj v tíme San Jose Sharks.

Diváci sa môžu tešiť aj na moderované štúdiá, ktorými budú priamo z O2 areny sprevádzať moderátori športu TV Nova Štěpán Sokol a Roman Jedlička. V štúdiu nebudú chýbať zaujímaví hostia z NHL a bývalí hráči, okrem už spomínaného Michala Handzuša napríklad aj bývalý český útočník Patrik Eliáš, či pravý krídelník Radim Vrbata.

„Veľmi nás teší, že divákom televízie Dajto a predplatiteľom streamovacej platformy Voyo budeme môcť naživo sprostredkovať túto mimoriadnu športovú udalosť. Ďalšou skvelou správou je, že najprestížnejšia hokejová súťaž sveta bude pokračovať v našom vysielaní aj v nasledujúcich týždňoch. Do nášho vysielania sa budeme snažiť zaradiť aj zápasy tímov, v ktorých pôsobia slovenskí hráči a verím, že v tejto sezóne uvidíme v akcii aj jednotku draftu Juraja Slafkovského, či dvojku draftu Šimona Nemca,“ povedal Martin Lisý, šéfredaktor športu TV Markíza.

Následne od štvrtka 13. októbra 2022 si diváci televízie Dajto budú môcť každý týždeň vychutnávať až dva zápasy z NHL. Prvým z nich bude so začiatkom o 01:05 hod. prestížny kanadský súboj Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs, kde by svoju premiéru v zostave Montrealu mohol absolvovať slovenský útočník a tohtoročná draftová jednotka, Juraj Slafkovský. Zápasmi budú sprevádzať komentátorské dvojice v zložení Marek Matušica, Tomáš Kurilla, alebo Miroslav Held.