28. 10. 2005

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA
"Snaživí Goebbelsovi učeníci dobre vedia, že stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou,“ Hovorca Konferencie biskupov Slovenska Marián Gavenda Proti prijatiu zmluvy sa stavajú práve tí, ktorí sa do našej spoločnosti snažia vnášať kultúru smrti,“ Predseda KBS František Tondra.
"Pravý význam tolerancie neznamená zrovnoprávnenie všetkých hodnôt ani spochybňovanie a výsmech tých tradičných. Taká tolerancia je len zbožným želaním ľavicových médií." Katolícke hnutie žien Slovenska a združenie mladých novinárov Network Slovakia.
"Akcia niesla aj určité známky elegancie, nájomný vrah bol zadržaný len niekoľko sekúnd pred plánovaným skutkom."
Minister vnútra Vladimír Palko a zabránení nájomnej vražde Ladislava V. zo Šale.
"Ak policajta nezaplatí štát, rada to urobí mafia." Transparent na proteste policajtov
"Kde je Boris, kde je Boris ?"
Skandovanie na proteste policajtov
"Pán minister, vy máte tak moc zajacov v tejto národnej rade,.." Predsedajúci schôdze NR SR Viliam Veteška
"Ahoj zelenoocko, jak se mas a proc jsi smutna?" "Pane Paroubek, prislovi dvakrat mer jednou rez, nam osvetluje, ze hlavu nemame jen proto, aby nam neprselo do krku. Byt Vami zacal bych ji pouzivat..." "Pane ministersky predsedo, jste moralne vycerpan a emocionalne na dne. Rikal to Topolanek." "Takze vy pane premiere neberete mobil ... hm, to zamrzi." "Jirko nechapu proc mi to vypinas?! Ja uz nevim jak a kam se ti dovolat." "Chapu ze te porad otravuji ty tel. Nebudem si volat ale aspon napis..." SMS- ky, ktoré začali chodiť českém premiérovi Jiřímu Paroubkovi na jeho mobil, po tom , ako občiansky aktivista Stanislav Penc počas letného hudobného festivalu v Trutnove zverejnil číslo jeho mobilného telefónu.