18. 5. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 18. 5. 2008 o 11:55, bude v prvej časti situácia v koalícii a opozícii na pozadí májovej schôdze parlamentu. Diskutovať budú podpredseda ĽS-HZDS Milan Urbáni a predseda SMK Pál Csáky. Dotknú sa aj témy mimoriadnej schôdze NR SR k Slovenskému pozemkovému fondu a situácie v SMK.V druhej časti relácie sa stretne minister výstavby, pôšt a telekomunikácií Ľubomír Vážny (Smer-SD) s predsedom poslaneckého klubu SDKÚ-DS Stanislavom Janišom. Hovoriť budú o meškajúcej výstavbe diaľnic a tendri na elektronické mýto. Reláciu bude moderovať Branislav Závodský.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 18. mája 2008 budú minister spravodlivosti Štefan Harabin (ĽS-HZDS) a Ján Čarnogurský.Témy: 1.) Zvláda vláda boj s organizovaným zločinom? 2.) Situácia v súdnictve.
Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 18. mája 2008 o 19:55 h, prijali pozvanie Jozef Halecký, Iveta Radičová, Boris Zala a Pavol Minárik.V prvej časti relácie budú s moderátorom Richardom Dírerom diskutovať poslankyňa NR SR Iveta Radičová (SDKÚ-DS) a poslanec NR SR Jozef Halecký (ĽS-HZDS) o dôchodkoch, plánovaných zmenách zo strany koalície a ich dopade na občanov. V diskusii sa dotknú aj najnovších čísel o výstupe ľudí po otvorení 2. piliera.V druhej časti relácie budú hovoriť poslanec NR SR Boris Zala (Smer-SD) a poslanec NR SR Pavol Minárik (nezávislý) o tom, prečo koalícia nechce prijať Zmluvu o výhrade vo svedomí a aj o tom, či patrí politika na školy.