21. 9. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou prvej časti diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 21. septembra 2008 o 11.55 h, bude schválenie zákona o minimálnej mzde a balíček sociálnych opatrení. Diskutovať o tom budú ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová (SMER-SD) a poslankyňa NR SR Klára Sárközy (SMK). Výhrady SNS k účasti predstaviteľov SMK na Fóre Karpatskej kotliny v Budapešti a zákon o zásluhách A. Dubčeka budú dominovať v druhej časti relácie. Komentovať ich budú podpredsedníčka NR SR Anna Belousovová (SNS) a nezávislý poslanec NR SR František Mikloško. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami Zlatice Puškárovej v nedeľnej relácii NA TELO dňa 21. 9. bude Pavol Hrušovský, predseda KDH a Pavol Paška, predseda NR SR a podpredseda Smeru-SD. Témy: 1/ Politická kultúra v NR SR ; 2/ Aktuálne diania na politickej scéne.
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 21. septembra 2008 o 19.55 hod., budú Milan Urbáni, József Berényi a Boris Zala. V prvej časti relácie budú s moderátorom Richardom Dírerom diskutovať podpredseda ĽS-HZDS Milan Urbáni, podpredseda SMK József Berényi a poslanec NR SR Boris Zala (Smer-SD). Hovoriť budú o slovensko-maďarských vzťahoch, kontaktoch SMK s Budapešťou a možných stratách mandátov SMK. V druhej časti relácie budú pozvaní hostia rozoberať vnútorné problémy HZDS a v konfrontácii s predstaviteľom SDKÚ budú diskutovať aj o aktuálnych vzťahoch v opozícii.