25. 10. 2009

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva

Upratovanie na ministerstve životného prostredia naďalej pokračuje. Kontrola povereného ministra v rezorte potvrdila chyby vo verejnom obstarávaní. Padlo už viacero hláv úradníkov. Opozícia aj napriek tomu tvrdí, že situácia v envirorezorte je najhoršia, s akou sa doteraz stretli. Chystá sa aj odvolávanie ďalšieho ministra. Opozičné strany žiadajú hlavu šéfa rezortu výstavby Igora Štefanova pre nástenkový tender. Voľby do samosprávnych krajov sú za dverami. S akými cieľmi do nich idú politické strany a aké výsledky očakávajú? Bude plebiscit skúškou pred budúcoročnými parlamentnými voľbami? Bratislava – dejisko stretnutia ministrov obrany NATO. Aké výsledky prinesie? Dá odpoveď na otázku: „Kam kráčaš aliancia„? O týchto témach budú diskutovať hostia relácie Slovenskej televízie O 5 minút 12, ktorú Jednotka odvysiela v nedeľu 25. októbra 2009 o 11.55 h. Pozvanie prijali podpredseda vlády Dušan Čaplovič (Smer-SD), predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda a minister obrany Jaroslav Baška (Smer-SD). Reláciu bude moderovať Radovan Slobodník.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 25. októbra 2009 budú: predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar a predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda. Témami sú sociálna situácia na Slovensku a situácia v slovenskom súdnictve .

Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 25. októbra 2009 o 19:55 hod., budú Igor Štefanov a Ján Figeľ.Moderátor relácie Richard Dírer bude v relácii diskutovať s ministrom výstavby a regionálneho rozvoja Igorom Štefanovom (SNS) a predsedom KDH Jánom Figeľom. Hlavnými témami diskusie bude odvolávanie ministra, zodpovednosť za kauzu nástenkový tender, dlh vo výške 11 miliónov eur a otázka jeho splatenia.